Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preperverzno a upakovano u nesto slatko da se dopadne i djeci koja tek ulaze u pubertet. zato nam drustvo i ode u k....
Perverzno - animirani porno spot 😂
podize joj suknjicu - ovo je bas perverzan primjer za djecu
Haha
Magnifico je bosanac ..sa slovenackim pasosem
I nije stop-motion nego top-motion. 😂
Prosle godine mi se pohvali jaran da mu se cerka udaje za dijasporca.Vidim lika sa novim BMW-om,pun ko brod.Udade se budala i na kraju se saznalo da je auto rent a car,frajer prodaje jorgane po nekakvim sajmovima.nema za kifle,a glupaca poletila,kao konta da se uvalila levatu.trenutno radi na pijaci,prodaje nekakve papuce,a izrodila mu petero djece.
@BesposlicarKojiRadi Možda bih ti i povjerovo da mu nije izrodika petero djece u godinu dana.
haha sta je ovo ne zna ni slagati haha. sta fali i da prodaje jorgane. ko hoce da radi trudi se i napreduje moze da jako dobro zaraduje, makar to bila prodaja posteljine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fuj
@gladijajator u tolikom broju Bgm nisu
@gladijajator ne bih se složila
Puno više mi liči na meksičkog kicoša.
Balkanizomom? valjda balkanizmom
nije top-motion nego stop motion
Ahahahaha, oj gospode bože... ahahahaha pa stvarno... što ih onda Policija RS-a ne zatvori da nam dezinfikuju javni prostor...