Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da nije
Jedno veliko NE za ove današnje samoprozvane repere..Smiješno..!! Sav se naježim kad ovako neki debil iskoci putem klix-a ili sličnog portala..Bolje da ste objavili neku od plaćenih OBN emisija..
Tipican primjer papka
Šta je ba ovoooooooooooooooo jarane moooooooooooooj
mladen mladenovic se okrece u grobu
muzika za dječicu
muzika za dječicu
A vidi Emine Karišik propale manekenke :DD
ko je ovaj lik, je li i ovo mali brat
Kud ne valja kud nista ne razumijem strasno..
Ka'e u pjesmi trci za parama... a fukara pala za gram dandare :D Pih splačino jedna, fukaro na dandari.. ti da trcis za parama.. idi radi nesto slijepce, jos zivis u maminom stanu, a satro trcis za parama. Trčiš ti za sićom fukaro Bozija.
Kamo sreće da trcis za parama mozda bi i vukao koku, a ne za dandaru da se cimaš čmoljo. Jadna nama omladina sa ovakvim debilima. Ovakav da gusla o pari, a hirurski celik na vratu :D
Ako koga zanima ova sto vrti guzicom u bijelom sorcu, ime joj je Esme Tulic, inace kcerka Nermina Tulica.. Tuga...
sve kurve iz te generacije ksc-a. Esme Jelena i Lana...
Koja si ti generacijaniz ksc
I ovo je buducnost muzike jel ? na ovom nasa odmladina da odrasta ??
Ako vam je već čovjek platio da ga reklamirate onda zabranite komentare skroz, a ne negativne kritike brisati. Baš vam je bezze to adminisitracijo...
A kritike su tu da čovjek il postane bolji i snima neke normala stvari, ili prestane ovakve stvari snimat skroz...
Bolje i ovo nego da dila drogu djeci.
Ako ga ne volite zasto jednostavno ne zaobidjete ovaj post? Ja koga ne volim uopste ga i ne slusam i ne komentarisem :/ Imate hvala Bogu drugih pjevaca, ukucate na yt i slusate :)
Kritike konstruktivne dajemo.
Meni iskreno libo za njega, ali on se trudi da bude " javna licnost " pa tako i on i njegovi "fanovi" moraju da se naviknu na pohvale, kritiku, pljuvanje, onanisanje i sl ;)
Ne razumijem poentu ovih u bmwu od 15 milja i ovim m16 replikama ...