Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
nije ni njoj lako.Ako već hoće da stigne Xtoinu mora se i ona prokurvati
dobar dan ja sam bosakinja iz amerike da znate ovde u ameriki su zene pravo sasave od 8 godina izlaze sa monkom ljube se i poslije kamaru proble i otoga otako su i muskarci amerikanci su debili naj vise amerikanke (Merci=Hvala)
ja bih nju karo, pa onda poslo po hljeb i mljeko
za naprijed: idi kuci svojoj mamici pa tu pricu prosipaj!!!!!!!
bezze, ima love i moze da sere
za naprijed> cestitam. da nisi na nekom koledyu u americi studirao/la kolektivnu psihologiju!!!
halo, kulturni decki sto se pravite fini i urbani kako bi privukli curice, napusite mi se kurca, onako brutalno!
et sad ispade da su sam sarajlije bosanci...toliko o tvojoj "sarajevskoj" inteligenciji, a pogotovu gostoprimstvu i uljudnosti...pricas o predrasudama, a pun si ih ko sarajevo seljaka,domacih i pridoslih... a komentar ti se ne razlikuje od ovih ostalih.. care moj u ovom slucaju ti ne vrijedi ona "klin se klinom izbija"
Nemoj se brinuti, nisu ovo gore bosanski komentari, to je sve doslo u Bosnu iz drugih vrletnih komsijskih krajeva... a ako je i mozda rodjeno u Bosni, pitajmo ih odakle im je majka. Sarajlije su uvijek bile duhovite i inteligentne, gostoprimljive i uljudne. Oni sto su dosli sa brda i bacali smece sa prozora sa 19. sprata su izrodili svu ovu pascad.
odlična je ona i ja se ne bi zalio!
"Tvrdi da se ne razlikuje od svojih vršnjakinja, a to bi valjda trebalo potvrditi tezu da su mlade Amerikanke pomalo šašave." DA POMALO! ĐIZS!!!
....nikad sama nisi ti uvjek tu smo mi tvoji gupani i levatiiii hajmo boosno bosno bosno bosno hajmo hercegovino(normala)
slazem se s tim da je malo pretjerala ta "nevina koledž girl" u zadnje vrijeme sa svim tim naglim promjenama na sebi i svom ponasanju, pogotovo brak, itd... sve u interesu privlacenja sto vece paznje . ali mislim da to nije razlog da budemo prosti i vrijeđamo sve zene.
Bosna ce daleko dogurati sa ovakvim mladim ljudima: plitki, prosti, puni predrasuda. Sudeci po komentarima izgleda da su svi bili u USA i da poznaju najmanje 90% mladih americkih djevojaka. Svi komentari ukazuju na seksualnu frustriranost i vrlo izrazenu nemastovitost sa izvjesnom dozom seljakluka.