Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ode ovo sa Happy i izvjestavanjem o tome?! Sta, Jel ovo neka sekta na pomoli, neko ispiranje mozga, ne kontam vise?! Daaajte vise i vi i hepi !!!
Ljudi su sretni i nasmijani, a vi na Klix-u ste obicna napacena govna, vama ni milijarda eura ne bi izmamila osmijeh na lice, debili debilni. MRS!
Zaboli mene tuki jaro jesi ti sretan ili ne, znas kolko si mi bitan..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
super:)
vjernik moze biti "happy" i bez muzike...ya Rabb daj uputu ummetu Muhammedovom
Sada trebaju i kod nas nase vehabije snimiti ovakav ples ispred americke ambasade u pelengacama, to bi izgledalo dobro, garant milion pregleda hahaha
Odlicno ! Ko kaze da muslimani ne mogu bit suvremeni ?!?
Svako ko ima vremena na pretek i nije mu tesko nakaniti se da radi gluposti, moze biti savremen.
Tačno bi se ubio kad bi u prolazu bio pored ovih retarda i ono me slučajno snime. Kamo li glumiti budalu na idiotskim furkama. Harlem, happy... Sjećam se onaj jedan mater obukao u najlon i posipa je šampanjcem pred starim i familijom. Ah, bože pameti.
Cool :-)
sada bi tekfirovci warsame, gentliman, tuzlak...rekli da je ovo teski haram i frk ode glava...ali da to i probaju, a ne samo da laju sta bi i kako bi
... a ti tvrdis da nije haram, ili? koja je onda razlika izmedju tebe i navedenih?
ako ih vec nazivaju britanskim muslimanima,nek se onda tako i oblace.a ne da se motaju i budu u krpama kao u aziji.nek se izvole integrisat u britansko drustvo.
jucer iz Viteza,danas iz Velike Britanije....ukratko preseravate s ovim....
kad ce ovako krscani bit sretni u islamskim zemljama? nikad
Kako će bit sretni kad im u nekim islamskim zemljama brane proslavu Božića, proslavu Nove godine, kao što brane postojanje vlastitog TV kanala...
Po tvojoj logici, i Bosna je islamska zemlja. Jer ima najviše muslimana, logično. A vidim nije loše kršćanima u Bosni. Dakle, kršćani su sretni u jednoj islamskoj zemlji Bosni. Upravo sam ti pobio teoriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
sve po strani ali pjesma je sra.nje
Niko neće poniziti muslimana kao on sam sebe, furamo se na neki moderni islam, islam koji nastaje na zapadu, muzika,ples, žene, itd. Sve granice prelazimo, razlike izmedju vjere muslimana i drugih vjera nestaje, nekad kad spomeneš da je neko musliman u glavi imaš sliku i opis, nekog čovjeka koji je častan, ugledan, gospodin, ponizan, jedinstven, čist itd, a sta danas imamo? Kud se odmecemo? Plešemo uz pjesme nekih četnika, nekih nevjernika sa zapada, materijalista, itd. Naše sestre zaboravljaju sta je čast i sta znaci šal na glavi? Naša slava i spas je u Islamu...
Sve je super napisano, svaka ima mjesta, od mene pozitivna ocjena, ali zar se moraju jebenni cetnici spomenuti u bas svemuuuuuuu ?!!
slazem se brate sve, budi jak i cuvaj se, brzo ce ovo proci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ja bas jucer komentarisao da bi wehabije trebale napraviti jedan Happy kad ono.....................
Happy Vehbosi