Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koji k***c ces ti slaviti svoj rodjendan u Sarajevu koje si ostavio i poslije ga blatio po svijetu!!! Vuk dlaku mijenja ali cud nikada.
Dobro se drzi,,62 godine,,svaka cast...
Brega je car, rijetko ko od muzicara moze dozivjeti dvije vrhunske muzicke karijere tokom svog muzickog zivota, rijetko ko moze dozivjeti i jednu karijeru tokom svog zivota, ali Brega je dokazao da je pravi muzicki majstor i da stvar bude zanimljivija, njegova svadbarska muzika je jako popularna i cak u Njujorku.
pa vi ljudi stvarno niste normalni... uhvatite se posla pa ce vam mozda bolje biti., vazda vam je neko drugi kriv...
znam dvije dzenane i ne znam koja je veca radodajka pa mi se prosto kenja kad cujem to ime
on ima 62 uuh svašta hahaha
moram se seliti u mertropolu dzaba je...........danas dinosaurusi sutra ko zna sta ce doci necu da budem više jedan od zakinuti.........HOCU I JA DA BUDEM DIO CIVILIZACIJE I EVROPE FINE GOSPODSKE RAJE..........NECU DA BUDEM SELJAK,,,NECUUUUUUUUUUUU
Vidi Brege kako vam se smije, napio se kruskove rakije, gusle gudi,drzi se za m.u.d.a, pjeva pjesmu-Bosnjo ludo luda, svi odose a ti nemas kuda, nego dodji uzmi me za jaja, pa cu opet s tobom biti raja.
Doso Brega,Seve pored njega, Bosnjacka ih masa samo gleda, zacudjena sto su dosli njima, uvjek su ih zvali c.e.t.n.i.c.i.m.a, Brega pjeva ,ni briga ga nije, ponositi c.e.t.n.i.k Romanije .
kako bi ja **** Severinu...
ZIVI I PLACA POREZ U BEOGRADU VEC 20 GODINA a rodjendan slavi u SARAJEVU .. SADA SE TREBAJU LUDE bosnje da raduju, doso BREGA kod njih ..
Bosnu moju volim i voljecu...... Sarajevo , volim i voljecu do poslednjeg udaha........ Ali sve ove HRABRE dezurne pisace kojima i kroz monitor smrdi iz usta.... SA VAMA NIKADA VISE NECU DIJELITI ISTU NAM DOMOVINU!!!!!!!!!!
Divi \"saban\"-a, junaka iz Amerike, sto se kurci po forumu o vlahadiji i ostalim sranjima....dodji ckopi malo u SS da ti ga vlahadija zabiberi u cmarusu, svinjo loyava!
Primitivci: samo vas jedno molim, nemojte mu, molim vas, otici na koncert. Hajde poslusajte pametnije i starije od vas, vi to ionako volite. Mi necemo sigurno biti na partiju. Nek on svojoj Dzenani pokloni ulaznicu za koncert, pa neka ona sama skace ispred Severine. A neka jednom i oni muzicari zarade nesto za nista, jer je obicno obratno: nista za nesto!
Kreteni bolesni, sta to pisete... Covjek je pocasni gradjanin mnogih svjetskih metropola, zeli da se vrati u Sa, i nikada nije bio u politici niti zabavljo Milosevica i njemu slicne, on je svirao muziku ( ciju nije bitno) i prodavao je... A gdje je bio u ratu, cini mi se najvise u Parizu, kao i Dino Merlin, zar je bitno. zamjerite li Merlinu?
Koji ste vi papci i dalje, pa fakat treba vas gaze da ste razmnozavate ba, sjecate li se koncerta Cicak u Zetri pa Sipci su nam bili sa dobosima svirali, a sad covijek ne moze ni sam da proslavi rodzendan od majmuna poput nasih zaostalih kretena ;(
Paksu pravi.. on bi trebo se preselit kod Emira Kusturice,oh sori kod nemanje nemanjovica. A mi samo prdzekamo i trabunjamo po net-u a niko nista da poduzme..