Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
živjeli naši ''novinari'' što završe privatne fakultete G ispred I prelazi u Z, tako da nije ''u sloGi'' već ''u sloZi'' sramota
ne znam kako vi na bošnjačkom jeziku kažete, ali obzirom da vam se jezik temelji na Hrvatskom i Srpskom jeziku, znam o čemu govorim.
joj dobr je brate
E kakve su partije bile od 96 pa na ovamo ... pocetci u tadasnjem Senatoru ( Central ) Junior Jack tada svirao pa onda preko future 1 i 2, Labirinta pa prema Slozi .. kod Tope se kafa pila, ekipica repetirana, vutra se pusi svi ko jedan , tek bobe uletile dobrila nas opucala sviju ...raja se tad furala ko ce se bolje obuci na sljedecoj partiji ... onda partijanje po stanovima od sutra do jutra .. mi smo bili Sarajevska generacija x a onda su odjednom uletili sabani u trenerkama i sve je otislo u kurac, tad se pojavio i heroin vise nije bila zajebancija ... dobra su to vremena bila ! Lijepi ljudi, dobra mjuza papka nema na mapi ... a sad ne mozes sastaviti 200 urbanih ljudi sve Shaban do Shabana ... nije Rajvosa kao sto je nekad bilo
Ovo je sad spid generacija, prenosi ih deru ne znaju bil ti nabacili il te bokserom nabili, trepere ko neonka kad pregori.
Jes jes Marshal Jefferson moja prva partija :)
i i wear my sunnglasses at night, so i can, so i can. :D
JOVANOVA KAFANA BOJKOTUJE DOGADJAJE OVOG TIPA ĐE SE MLADEŽ DROGIRA I NE SLUŽI SE RAKIJA NA BOKALIĆ. JOVANOVA KAFANA OŠTRO PROTESTUJE DA SE OVAKVI SADRŽAJI NE ODRŽAJU. OD SJUTRA U JOVANOVOJ KAFANI UZ SVAKI BOKALIĆ RAKIJE 20 DEKA SLANINE GRATIS A PRVA TRI GOSTA ULAZE I KONKURENCIJU DA OSVOJE ORIGINALNI JAHORINSKI KOŽUH DOMAĆE PROIZVODNJE ZA NADOLAZEĆE ZIMSKE DANE I MEĆAVE. S JOVANOM U BOLJE SUTRA!
Nasikam se i pravim haos