Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodje cibavi djuro u svoje Sarajevo i fgr svrsava, klosar slovenacki vazda se slepo
atmosfera ko u staračkom domu kad se igra bingo ,a izvlači se 56br...ultimativno usijanje
Хвала свим Кликсовцима који су прочитали горе наведени текст, које занима ова тема.🤟🍻
90% publike su tinejdžeri od 14 do 17 godina koji po zakonu nebi smjeli biti bez pratnje iz 23 sata. A glavni izvođači tada počinju. Ne rad gradski saobraćaj, tako da je ovo organizovano za raju iz Centra. Alipašino, Dobrinja, padinski dijelovi nisu grad? Ideja odlična, organizacija tanka.
Вечерас ће "журколомци", по обичају, да развале. - "Ти ниси Јулија, ја нисам Ромео - ноћас сам нешто гадно појео"🤟🍻.
Organizacija koncerta je grozna I sinoć i preksinoć je jako puno ljudi došlo sa mališanima dobi od 8-12 godina da poslušaju hitove CJ i Bajage a oni nastupaju tek u ponoć kada ti mališani moraju na spavanje . 17 predgrupa je totalno bezveze
Sarajevo ponovo postalo grad, ocam...
svaka čast na izboru izvođača, treba više rocka u ovo vrijeme loše komercijalne muzike koja se ne može ni pjevati...