Nastavak zabave
73

Bombaj Štampa i Đuro rasplesali publiku na koncertu u Visokom

E. M.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Muzički spektakl u sklopu koncertnog programa u Visokom nastavljen je večerašnjim koncertom Bombaj Štampe i Branka Đurića Đure.

Manifestacija Visočko ljeto ove godine je na višoj stepenici nego prošlogodišnje izdanje pa Visočaci i posjetioci iz drugih bh. gradova imaju razloga da ljetne večeri provedu na glavnom trgu u Visokom gdje ih je večeras zabavljao bend Bombaj Štampa predvođena popularnim Đurom.

Nakon koncerta Željka Samardžića u dobrom ozračju nastavljeno je izdanje Visočkog ljeta, a publika je zajedno uglas pjevala hitove kao što su: "Nedim", "Ljubav nije za mene", "Palim se na guranje", "Često poželim da sve zaboravim", "Vriska"...

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Načelnik Visokog Mirza Ganić je kazao da su Visoko vratili u kulturni i muzički vrh BiH te da program ovogodišnje manifestacije "Visočko ljeto" svjedoči da su na pravom putu, kao i sjajne reakcije Visočana, ali i turista koji su također prisutni na koncertima.

Đuro i ekipa priredili su koncert za pamćenje, a manifestacija se nastavlja sutra koncertom "Letu Štuke". U ponedjeljak će nastupiti "Mostar Sevdah Reunion", dok je za kraj, utorak, ostavljen veliki koncert legendarnog Halida Bešlića.