Snimili i spot
345

Bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF ima novu pjesmu "Učinit ću sve"

Klix.ba
Nakon brojnih pozitivnih kritika koje je dobio za pjesmu "Nema vremena" bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF počastio je publiku još jednom pjesmom "Učinit ću sve".

Kako kažu članovi ovog sastava, teme života, smrti i ljubavi koje susrećemo u svakodnevnom životu su niti koje se provlače kroz njihovu novu pjesmu za koju su snimili i spot.

"Smisao života i nošenje s brojnim odlukama koje donosimo u različitim životnim situacijama su odraz našeg karaktera. Spot za pjesmu 'Učinit ću sve' čini da pjesmu prisvojimo i razvijemo je zavisno od naših pogleda na svijet. Ljubitelji romantike će kroz nostalgiju osjetiti treptaje srca i leptiriće u stomaku. Borci za pravdu će nastojati priču završiti sretnim završetkom. Oni skeptični uvijek će tražiti misteriju i pozadinsku priču u kojoj se krije tajna. Koji ste vi?", poručuju iz The Babe Barbarella ESFF.

Tekst, muziku i aranžman za "Učinit ću sve" napisao je Arslan Handukić, gitarista benda The Babe Barbarella ESFF, a pjesma je snimljena u muzičkom studiju Nemdžad Alić.

The Babe Barbarella ESFF su u pjesmi ugostili i saksofonistu Elvedina Malkoča, a u spotu se pojavljuje model i glumica Amna Kečaković.