Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ko nas predstavlja jel se culoo
Bili bi prvi da nas predstavlja netko poput Kemala Montena, Miše Kovača ili Željka Samarđića, a ne neki tamo Laka.
auu bre, nemoj se pretvarati da si neki Lakin fan iz Srbije, kada mu je u sred Beograda doslo 200 djece u nekakav restoran Sava centra. Nego si ti ili Laka ili mu sestra, a boli te to sto je ovaj covjek u pravu. Potpisujem svaku njegovu rijec.
ej covjece, ovaj dezurni mrzitelj lake je stvarno opsjednut. smiri se, nadji svoj zivot.
Realno svako je bolji od Lake! On je \"iskoristio\" Eurosong da postane najljigavija moguca komercijala, mada nas je lagao o nekoj svojoj alternativi. Seljacic mali! Gledam kako je jadan sinoc na izboru Sportiste godine izasao na playback i krevelji se sa sestrom, a NIKO ga ne jebe ni 2%. Treba reprizirati one nezainteresovane face. Nije bilo djece u publici, jebi ga. Koliko je Eurosong donio loseg Laki (samo on to ne konta) pokazuje 200 ljudi u Beogradu i onda samo 100 na koncertu u Sarajevu dan poslije. Slazem se da na ovo treba da ide neko ko ipak malo voli i BiH, ne samo sebe.
Sto dzaba zaludjuju i zavlace ljude da se prijavljuju kad se vec zna ko ide! Uvijek ide onaj kojeg oni derektno pozovu da se prijavi. A ovi ostali samo popunjavaju prazninu da bi Kukric i Vos Vos Sa3cici mogli sutra reci i sebi napraviti alibi pod motom: \"Auuuuuuu primilo smo preko 100 prijava. Tako smo uspjesni dok vodimo BH Euroshit. \" Bla bla bla bla P A R A Z I T I ! ! !
Ne bi bilo lose da za promjenu izaberu nekoga ko zaista zeli da predstavlja BiH, a ne da ide radi licne promocije! Kod nas se nepoznati pjevaci i pjevacice, GRUPE zele promovisati van nasih granica, a za BiH i njen narod manje vazno! Poslije licne promocije samo promijene drzavu, npr. Feminem. dosta nam je takvih prodanih dusa, miseva!
Ma ovaj nas Eurosong je bezveze, prvo ko mi je to BHRT da oni biraju ko ide na eurosong, bolje je da svijet bira televoltingom i da sve pjesme budu prezentovane .....
Nadam se da ce nas i ove godine predstavljati neki urbani izvodjac, ali ipak kvalitetniji od Lake. Ne bi bilo lose da to bude neka rock pjesma, naravno, ako se neka takva pjesma nasla u konkurenciji. Ili neki interesantni duet. A na nama je da glasamo, glasamo, glasamo.
Kad prije al vrijeme leti :) A vi sto se kao stidite tamo nekog Adnana na nekom seljackom\"Trijumfu\" ste jos gore budale od njega :)
naravno, glasam za Adnana... on je slika i prilika svih nas...