Prikupila komplimente
24

Bh. pjevačica Đula Drini očarala žiri "Zvezda Granda": Ona je u finalu

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Đula Drini iz Cazina je sjajnim nastupom oduševila žiri "Zvezda Granda", a mnogima je postala favoritkinja za pobjedu u ovom muzičkom takmičenju.

"Za prvo izvođenje acapelle u 'Zvezdama Granda' sam se odlučila za Vidinu pjesmu 'Ko mi moju ljubav uze'. Želite li da u nekom narednom krugu otpjevam neku njenu pjesmu?", pitala je pratitelje.

Također je izvela pjesmu "Razbio si čašu" Šemse Suljaković. Dobila je maksimalnih šest glasova žirija i plasirala se direktno u naredni krug. Bila je u duetu s Jelenom Prole iz Zrenjanina.

"Đula, mnogo bolje nego prošli put. Mnogo više života, mnogo više emocije", rekao je Aleksandar Milić Mili. Dragan Kojić Keba je također pohvalio Đulu.

"Otkako te slušam ovo je najbolje tvoje izvođenje. Vidi se da je rađeno i pozdrav za tvog mentora", kazao je.

Đorđe David je isto tako imao riječi pohvale za bh. pjevačicu.

"Kandidatkinja broj dva, mislim da je trebalo da dobiješ još neki glas, ali Đula, ono što si uradila u baražu, svaka čast", kazao je.

Dragan Stojković Bosanac je kratko poručio: "Đula u finalu, nema tu šta."

Đulu su tokom nastupa bodrili njen suprug Edin i kćerka. U jednom trenutku su je ponijele emocije pa je zaplakala.

"Suze su bile od sreće, stvarno. Kada sam vidjeka kćerkicu iza, toliko sam bila ponosna na nju i na svog muža, naravno. Oni su mi najveća podrška. Nisam mislila da ću plakati. Inače mogu da se strpim, ali sada je bilo posebno. Ona je uvijek tu, sluša me dok vježbam, zato je sada i pjevala. Uvijek joj ja dam mikrofon da proba, zato ona ima iskustva", rekla je pjevačica nakon nastupa.