Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja i dečko više preferiramo klasiku...
Meni se spot baš sviđa, dobra je i pjesma...pustite ljude da rade nešto produktivno u životu kenjatori portalski.
ajde seri malo.mi svi glupi.
EH DA SAM DA SAM DA SAM EH DA SAM NEKA SAM EH DA SAM DA SAM DAM EH DA SAM NEKA SAM PA MAJKO MOJA, ĐE ONA MUZIKA KO NEKAD...SUNE TI LJUBIM USNAMA VRELIM
hmm... klasična komercijala...totalno normala ali pravi hip hop dolazi iz undergrounda ovo je mekano iživljavanje mladeži nad potencijalnim temama i problemima nešeg međama oivičenog društva o kojima isti POJMA NEMAJU... dr...e k..ca i nije neka filozofija kao ni trpanje...što pročitah u nekoliko predhodnih komentara... ...jad i tuga je naše društvo koje je inkonponiralo površnost i razvrat u samoju jezgru životog egzistiranja...uz bljeskove totalne nazadnosti, dajući mitološkim raspravama iz prošlosti najviše prostora...podjela na ko je kakav i ko je odakle...žigosanje ovakvih i onakvih...sarajlija, seljaka, šiptara,muslimani, srbi,hrvati,turce,kinezi, grci ...ljudi zašto doprinosite oholosti i zlu svojim podjelama... grcamo u problemima na svakom od nas je da počne razmišljati od sebe..ne u ime narode i u ime kolektiva...od sebe ! Mir s vama.
ja bi molio da se ispravi, nije Mc Gaggo, nego MC Dado !
Jedno je sigurno, svi ste retardirani kad vam je vrhunac intelektualnih aktivnosti raspredati o nepromijenjivim problemima, po internet portalima!
A jel ovaj Cane ima neki problem sa tikovima?Sta mu se desava sa licem?
ko ti je kriv što su bolji od tebe pa se ne možeš od njih zaposliti... ljubomora je čudo...
Sve bi ovo Tito pohapsio i na prisilne omladinske radne akcije potjerao!
@ Eno fol Slazem se ... Focaci (i ostali navedeni medvjedi) su poznati po tome sto idu u pozorista, komponuju klasicnu muziku, strastveni su ljubitelji kinomatografije i svih mogucih kulturnih desavanja u gradu. Najlakse ih je naci u biblioteci. Neka se oni vracaju kuci odakle dolaze, kvare ugled gradu. Nema se gdje gradska raja zaposliti, jer masa tih brdjana gura svoje jadove u fotelje. Lanac seljaštva cini cuda. Zasto da se Sarajlije ne izdizu ? Cinjenica je da niko ne bira mjesto gdje ce se roditi, ali lako se moze nauciti ponasati... Dok kod navedenih medvjeda je to nemoguce. A i trebamo se izdizati... i fizionomija nam je drugacija.. Nemamo KOCKASTE GLAVE ! A ako je tebi grad odron.. zasto si ovdje ?
pa vala i nije nesto...lici mi na neku kopiju,,,
Hahhaha hjojj ovih shithopera, ne znam jesul mi smješniji folkeri il oni xD
Ne znas ti kakve ko manire donosi i kako se ponasa, te je cista generalizacija. Ako su Sarajlije raja s Vratnika, Bistrika i "šta ima ba, oca mi" likovi, onda neka hvala. Jos bih htio da kazem da sam rodjen u Sarajevu i da nigdje drugo nema ovo sto se kod nas desava, a to je da bi ti kao "Sarajlija" trebao biti iznad drugih. Ne znam u cemu je taj ponos "biti Sarajlija" u ovom odronu od grada, gdje se ne zna ko pije, a ko placa. I takvim ga nisu "doslje" napravile, vec su svi ucestvovali da od njega napravimo deponiju.
@gigant "Jer tvoji seljacki maniri tebe stalno opsijedaju" hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
@Eno Fol Da ti ja malo pojasnim... ako si ti rodjen u Foči i dodjes u glavni grad... ti neces nauciti da se ponasas... jer sve sto naucis u grdu , zaboravis kuci ! Jer tvoji seljacki maniri tebe stalno opsijedaju.. a od kuce sve dolazi. I onda naseoba seljaka je pocela.. trujete mi djecu... moram djecu od seljobera sklanjati ...
Pametnjakovici "Sarajlije", epitet "medjed" se ne dobiva mjestom rodjenja, nego nacinom ponasanja, a to bi iz ove pjesme trebali da shvatite. Neko je veci medjed iako je rodjen u Sarajevu, od onog sto je "sisao s brda"