Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bema king
ko je god slusao Bemu uzivoo, uvjerio se da momak \"razvaljuje\" , pjeva sve zanrove muzike i pravi odlicnu atmosferu...bravo Bema i samo naprijed,,,sutra dernek :!! :)
Ovo onaj alienskih usiju iz Konjica? Dobro pjeva, al sto ima cudne usi, to je za nepovjerovat, isto iz filmova Aliens ? 4OSMAN Neko \"normalan\", samo još reci da je veliki vjernik, pa zato nastupa u Slozi, gdje će biti cuge sutra do mile majke!?
momak je pobjednik radijskog festivala, odlican glas. licno ne hajem za tom muzikom ali mislim za valentinovo je vec idealno publici sloge.
Hvala Alllahu neko normalan
mmmm sladak dečko.
ko je ovaj lik ?
Ko je Berin Baturovic ?????????????? wisey_aka_wise_guyy