Muzika
4

Bend Ničim izazvan objavio prvi album, producent Đani Pervan

Klix.ba
Vrbasko-beogradski sastav Ničim izazvan objavio je danas svoj prvi studijski album pod istoimenim nazivom.

Album se sastoji od šest već objavljenih singlova i četiri potpuno nove pjesme koje je publika dosad mogla da čuje samo na živim nastupima, kao i radio edit pjesme "San". Ukupno jedanaest numera producirao je sarajevski producent Ðani Pervan.

Album je sniman tokom protekle dve godine u mostarskom studiju MC Pavarotti, zatim, u studiju Šamarčina u Vrbasu, kao i u studiju Dobro polje u Beogradu.

"Ničim izazvan nije nešto što bi se nazvalo projektom. Ovaj album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dječije želje za stvaranjem muzike. Ničim izazvan je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu. Članovi benda su sa izlaskom albuma tek počeli da sanjaju", poručili su.

Album je od danas ekskluzivno dostupan za preslušavanje na muzičkom servisu Deezer. Istinski ljubitelji benda i kolekcionari neće ostati uskraćeni za fizičko izdanje albuma. Prvog maja počet će prodaja diska koji će izaći za izdavačku kuću Lampshade Media. Svi obožavaoci benda mogu već sada da poruče svoje CD izdanje putem zvanične Facebook stranice benda.

Izlazak albuma pratit će koncertna promocija po Srbiji i regionu, saopšteno je iz ovog benda.