Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glave nam u pijesku, nezaštićene guzice! Mene tjeraju na izbore svake dvije godine al ja glasam za kafanu i marihuanu! :)
Svaka cast momcima, o ovi muzicki kriticari na Bazene i rokajte svoje
Kakva trava, mlijeko je zakon... Ako kome treba, moze i recept
najbolji!!
uvijek isto, gandza, marihuana, kukanje, ponavljanje otrcanih fraza, oni stvarno nemaju sta reci, ponavljanje u nedogled. mene bi bilo stid ...postali su cisti turbofolk!!!!
kod nas cim neko dodje do love u muzici odmah je "propo" i odrekao se "umjetnickih principa". jedino kod nas vrijedi dok si u zapecku dobar si, cim malo izviris katastrofa. kod nas su "vrhunski" muzicari oni za koje zna par jarana i roditelji da se bave muzikom, k'o oni su neshvaceni, al su strasni. mentalitet, mediokriteta , nemoj ko da "izviri" iznad. zato dubioza naprijed!!!!
Respekt-praznik za uši i kad bi sve ono što je Dubioza rekla stiglo do naših mozgova, mislim da bi na brzinu raskrstili sa ovim ŠUPCIMA što nas vode.
Dobra, Tita mi !
O D R O N !!!
KOLIKO SELJAKA NA OVOM KLIXU, VIDITE SE DA NE SLUSATE DUBIOZU, S RAZLOGOM JE 'VAKVA MUZIKA, KOJA ODLICNO ODGOVARA TEMI PJESME, KOJU STE VI NARAVNO PONOVO BUKVALNO SHVATILI, KREATIVNOST MASTA VAM JE 0 POZ
Carevi,sta drugo reci...
lijepo je bilo slušati i gledati ofsajd, kontru i ostale pank bendove kako obrađuju ovu temu jer se osjetila iskrenost ali ovo šta dubioza radi je uvreda za naslušano uho
Izgubili su davno originalnost, nazivi albuma, pjesama i tekstovi su isto ko da su sjeli sa tetkama i konama i malo protabirili, u to dodali malo marihuane i eto hita za generaciju x...
ako oni ne dignu raju na revoluciju, neće niko
Kad vam ostane prazna kasa postat će te 4 ASA I ZA SVE SELJAKEEEE radit narodnjaakeeee
šta je ovo, k'o da je brega pisao muziku, ska turbo folk
Koja ironija bend... Pjevate o socijalnim problemima i na racun toga zivite...