Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek mi neka knedla u grlu kad cujem ovu pjesmu, bas budi uspomene.
Ja znam da vecinu na Klixu boli hurac za Fazlom i boli hurac za ljudima koji su tada dali sto su mogli za BiH (neko pjevao, neko pucao, neko lijecio ranjenike itd itd), al samo da znate - boli i nas hurac za Vama :-)))
@Luna.Luna Lune duso, minusi potvrdjuju to sto govoris ;) Pozz
Fazla se poslije toga nikad nije vratio nazad u BiH....iskoristio Evroviziju da kidne glavom bez obzira, a rica o patriotizmu
Bili smo ponosni tada na naš nastup. Fazla se nije vratio, to je njegova lična odluka, meni ne smeta. Smeta mi što nam danas "soli" pamet iz Amerike, ko valja, a ko ne valja u BiH.
Frajer je dezerter. "Ostajem da bolu prkosim" buahaaha koja ironija ebote.
Nije problem Fazle i "zivota i smrti". PRoblem je sto nasi reziseri, i ova gomila nesposobnih likova koja je istrcala na binu (uz izuzetak Ane Rucner) jos uvijek misli da prolazi socijalna prica iz Bosne. Nitko ne konta da mi vise nikome, osim nasim politicarima-gulikozama nismo interesantni.
da nam ponovo ne zakuhaju hapicu
ma pametan zbriso sta bi ovdje radio a tamo uziva
@strumfeta Sad bi ko i Amel Curic po x factoru gradio karijeru jos uvijek. :)
@strumfeta Sad bi ti pisala po glasu srpske da ne bi ljudi koji su ostali i organizovali otpor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek puknu dusmani.
Iz nekog razloga..englezi tetose bosnjacima u zadnje vrijeme.. Te neke rezolucije za njih izglasavaju..te sjecaju se kako nam je bilo tesko u bosni..nedavno su nas podsjetili i na pocetak rata iz nekog razloga..te evo sad eurosong..sta li spremaju?
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
Od patriote klix- ovce načiniše i nazvaše istog izdajnikom... .
Otišao na euroviziju i nikad više nije došao a pjevo je #ostajem#
@dado_1921 Ostajem je bilo pod navodnicima. :)
@zoe Do mene je,nisam shvatio. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sjecam se da nije slucajno okrenuo ledja evropi u jednom momentu :)
I sjecam se da nije slucajno okrenuo ledja evropi u jednom momentu :)