Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican bend, pjesma je za 10
Bolje ne može! Bend je savršen, pjesma je savršena i Dunja se savršeno uklopila! Hvala Bogu pa može i ovako, normalno i veselo! SVaka čast!
ODLIČNA PJESMA , DUNJA SAVRŠENA KO I OBIČNO .SAMO OSOBA BEZ UKUSA I ONI KOJI BI VOLJELI BITI KAO DUNJA , A NE MOGU DAJU BOELSNE KOMENTARE .SREĆA PA TI NEGATIVCI IMAJU PROBLEM SAMI SA SOBOM .JA IH ŽALIM , A MLADIM I USPJEŠNIM LJUDIMA SVE NAJBOLJE .
Najljepša djevojka koja se pojavila na našoj estradnoj sceni .Samo oni koji joj nisu ni do koljena mogu ovu tvrdnju pobiti.Pjesma je odlična , Dunja još bolja . Ona jednostavno zna kako se treba ponašati u svakoj prilici ,Zna šta treba reći , a pjeva kao slavuj . Samo uzdignute glave i naprijed , pred vama je blistava karijera , ako se ne upetljaju neki papci i moroni koji su dopuzali u naš grad i našu državu .
Divna Dunja , odlično se uklopila u ovu priču.Mladim i talentovanim ljudima sa prostora BiH treba dati šansu i poticaj , jer su oni najbolji ambasadori naše zemlje u svijetu .Posebno bih istakla Dunju Fazlić i Harisa .Kod ovo dvoje ljudi spojen je talenat , ljepota . kultura govora i kulturno ponašanje.Za ovu grupu nisam čula dok se nije pojavila ova pjesma , a ni Dunja nije zastupljena u medijima koliko zaslužuje što ide na štetu i našoj estradnoj sceni ..Želim im još mnogo dobrih pjesama , uspjeh u životu i karijeri .Nadam se da će oni koji se pitaju prepoznati kvalitet i ljepotu naše mladosti .Ne treba nam uvoz . jer domaće je domaće !
Pravo lijepa cura i strasno ruzna pjesma.
meni je bas bezze, ja u cijeloj pjesmi cujem samo gitaru od pocetka do kraja i uzasno me iritira kad krene dunja pjevati, ima onaj siroki vibrato ko hanka paldum, obratite paznju ,cim krene pjevati cut cete...ko baba..
Pitam se samo kakvi su talovi izmedju klixa i ove wannabe pjevacice pa zadnjih dana nemozes oci otvorit od nje na klix-u.?!?!
Odlična pjesma. Valjalo bi kada bi nastavili i osvježili našu , jako siromašnu muzičku scenu.
Dunja, beton ocam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dunjina najveća mana je što nije papanka!
Ovo je meni odlicno
ODLICNO Dunja!
usta joj se ubila za pushe..a ne za pjevanje...
Sada idu komentari koji kazu (realno!) da je ova zaba presmijesna, nafurana na samu sebe, bez karakteristicnog glasa i antipaticna, a onda ce nam klixovci ukinut ovdje komentare... Dunja sunce moje, okani se corava posla...
kad cujem ovu dunju zazelim se ekrema