Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim Bajagu na koncertima nepune tri decenije. Mislim da je sinošnji nastup u Koloseumu bio najgori do sada. Tako velika zvijezda exYu scene ne smije sebi dozvoliti taj luksuz da pred svoje fanove izađe potpuno prehlađen i umjesto da pjeva krči kao stari radio. Osim toga, mislim da je bio pregrub prema djevojci koja je bila oduševljena njime i očigledno njegov veliki fan.
Jel ovo onaj sto je snimio Zvezda je ime sampiona, ima nas 200 miliona pa ga Grobari rado slusaju...
iznenadilo bi me da je napisao Sarajevo je ime sampiona...:)
Bajaga je majstor,...pa nek' priča ko šta hoće !
nema ko sta da prica o bajagi. i tacka :)
nema ko sta da prica o bajagi. i tacka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pišem ti pjesmu, ljubavi moja, a u njoj ti nudim srce svoje. Volio bih da malenkost tvoja, prihvati ovo, skromno djelo moje. U njoj nema prevelike mašte, tu su samo emocije čiste. Uzete su iz jedne bašte, gdje još vladaju, ljubavne plime iste. Pišem je sa krvlju svojom, nemoj da te to, dušo, moja brine. Jer ovom napaćenom srcu mom, rano je još, rano mu je da gine. A kada dobiješ pjesmu ovu, pročitaj je barem jednom. Pokloni mi jedan dio ljubavi, ne moraš svu, daj je kao dar, ovom djetetu čednom.
vrati nas u vrijeme kad je najveca vrlina bila biti dobar covjek...sto je za danasnju generaciju osvijestenih nepoznata disciplina.majstor ostaje majstor.
Jer ti nosis to, bademe i so I u oku zrake sunca :)
na koja stara vremena.na ona kad nisi smio reci da si Bošnjak.mater vam komunisticku
I DA ONI STO CE SE IZJASNITI KAO BOSANCI OVO SU DISLAJKALI
ko ti je branio da se izjasnis kao Bosnjak? Ljudi su se izjasljavali kao Eskimi i indijanci. problem je sto do 90tih ti nisi imao pojma sta je to Bosnjak nego si se kao Musliman zajedno sa slicnim Srbima i Hrvatima udarao u junacka nacionalisticka prsa i vristao o demokratiji!!! Bosnjaci su i mnogi Srbi i Hrvati Bosne i Hercegovine. Al sad zbog prisvajanja istog naziva od strane SDA sa pocetkom rata u BiH samo za pripadnike islamske vjeroispovijesti situacija je kakva jeste.