Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevi rock muzike. legende.
...ZA LJUBAV TREBA IMAT DUSU Steta sto je kurv@ koju ja volim nema ni grama!
FULIO SAM KONCERT J.E.B.O ME KRALJ.JOS KAD VIDIM IZBOR PJESAMA CRNJAK MI JE JOS VECI JER NISAM BIO. @atomski love...NE DAJ SE DRUZE I AKO TREBA KUPI SEBI PLASTICNU LUTKU DA TI JE ZAMIJENI...
Da pozdravim ove rockere sto slusaju Zeljka Samardzica. Ljudi ima i takvih. Nevjerovatno.
O vidi furaca sto su se okupili. Jerbo je li ono Tifa grandovac, o gdje ste \'rockeri\', sta ima, kako ste ? Vidi \'rockera\' sto komentarisu.
Cijenja gospoda su sinoć napravila lom u Visokom. Bilo je mnogo omladine, ali i starijje raje, ali nije bilo osobe koja nije zajedno sa njima otpjevala \"Za ljubav treba imat dušu\". Sve u svemu, priredili su nam nezaboravan provod! :)
Pa kako se r\'n\'r vraća na velika vrata kada Tifa pjeva sa Enesom Begovićem??
Jaooooooooooo Jaci fenomenalna si svaka cast! Mislim da ces ti zamijeniti Tifu :D
jes jes na velika vrata cekajte koridu da vidite vrata
Ovaj Tifa je davno propao,do nedavno je duete sa pjevaljkama pravio.Cudi me da nije u Beograd preselio, kako se hvalio do nedavno,a i trebao bi imaju tamo Grand turbo folk show pristaje mu.
u subotu su u hadzicima na hadzickom ljetu, u nedelju u gorazdu na festivalu prijateljstva, a u ponedjeljak u cevljanovicima sviraju u pauzama borbi
Veceras nastupaju u Visokom, povodom visočkih dana kulture ... pa onda bujrum, u Visoko ste svi dobrodosli :D
Dobro si rekao, Ovo stavrno nema smisla bez Serdje Blazica.. pravi SHIT, Tifa kao uobicajeno , rezi, maltretira publiku svojim zavijanjem, bez osjecaja da to ne ljava.
pa ovo je ocajno,da Serdzo ustane i cuje ovo ,pozelio bi da umre
odusevili su me!!
u ovom gradu svako odusevi publiku daj ba ne k e n j a j te
Toooooooo kraljevvviiiiiiii !!! Samo naprijed. Dole turbo folk , gore R \"N\" R i ostala urbana muzika.