Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino legendo samo naprjed... NEKA VIDE,NEKA CUJU !!!!!!!!!!
Najveći plagijator sad se bori protiv onog što mu je izgradilo plagijatorsku karijeru. Sramota. Još će reći da su drugi plagirali njegove pjesme..
Napravio je stotine hitova a preradio desetak i NAVODI IH U SVAKOJ BIOGRAFIJI DA SU PRERADE, tako da kad se sabere i oduzme ostaje samo SARAJEVSKA MRŽNJA I ZAVIST... NI CIPELE MU NE MOŽETE OČISTITI I TO JE ČINJENICA A VI SANJAJTE DA STE MU RAVNI SAMO ZATO ŠTO STE "S ČARŠIJE".
Koliko je platio grupi UB40 i Michael-u Jacksonu za obrade, da ne navodim druge pjesme..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji yebeni paradox...kreten, Dino Gremlin, koji je pokrao neke od najpoznatijih kompozitora i producenata se u ovo upetljao?! Pa da postoji drzava ovdje on bi morao odgovarati za porijekli imovine. Najpoznatije stvari su mu kopirane od prvog do posljednjeg tona... Ali eto...bosanci pushe sve, tako da...
Dino Merlin? "Posudjivac" kompletnih albuma UB40?! Za njega vrijedi isto kao i za Beslica sa Romanije. BH Telecom im spasava karijeru od potpunog kolapsa. Zbogom Dervishalidovicu i cuvaj milione koje si dobio kao estradni megafon vladajuce politicke opcije. Samo si nesto u zadnje vrijeme zaboravio tekst svog najveceg "hita". A on je opet u potpunoj "dzamijskoj" koliziji sa pijanom i golisavom Zanom Marijanovic, u vracanju na stare staze. Nije li to Dervishalidovicu - pomalo licemjerno? Elem, zbogom i do nekog slijedeg - telecoma.
Dino iz Sandžaka, Bešlić s Romanije... Kao što rekoh tu je caka što ih šaka sarajevskog jada zvani fgr mrzi ali vas svakako niko ništa ne pita.
Dino cijenim te, ali ako budeš plaćao ili vraćao ono što si "pozajmio", nećeš imati ni dva svoja albuma !
Dino, hoćeš li ti smjeti svoje djela prijaviti? Prilično sam siguran da barem pola diskografije nećeš moći. Država paradoksa. Plagijator se bori za autorska prava.