Ljubavna tematika
233

Ammara Mistrić objavila spot za novu pjesmu "Puštam te"

Klix.ba
Bh. kantautorica Ammara Mistrić objavila je spot za novu pjesmu "Puštam te" kojom je nastavila autentični muzički pravac po kojem je prepoznatljiva na bh. i regionalnoj muzičkoj sceni.

Ammara je napisala muziku i tekst za pjesmu, uradila aranžman i scenario za spot, te zajedno sa Kenanom Pekićem bila zadužena za režiju.

"Htjela sam novi i moderniji zvuk, a da opet ostanem u prepoznatljivom dosadašnjem. To donosim ovim singlom i samim tim najavljujem da sam se poigrala nadalje sa primjesama funka, soula, proga i vjerujem da trenutak niti muziku ne treba ograničavati niti sputavati", poručila je Ammara i dodala da se nada da će pjesma naići na dobre reakcije publike.

Pjesma je ljubavne tematike, a nastala je prije godinu i po dana. Kako je poručila svojim fanovima, ovo je njen poklon nakon pjesama "Vrata snova", "U srce" i "Nikada" koje su slušaoci odlično prihvatili.

"Govori o tome da bi trebali pustiti ukoliko nas nešto tišti i da moramo biti hrabri u tome. Svima nam se desilo da smo nekoga pustili u ovom ili onom smislu", izjavila je Ammara.

Muzičku produkciju potpisuje Stefan Kovačević Bleeding Feedom / Kragujevac, dok je video u produkciji Anisa Mujanovića/City video.