Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzeo sam kokice, namjestio autorefresh, zavalio se i cekam komentare :D
Ti si izgleda bas neki pacijent pa nemas pametnijeg posla od citanja komentara i gotivljenja gileta i srpskih sundova...
@Mosaljoze22 uzmi ubij pa se pistolj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta bi tek bilo da je slušao od Halida "Put me zove",ranioo bi se pri povratku kući...
Ne zna čovjek bil' ti pokloni konder jaje il' limun...
Ovo nije Amerikanac ovo je Avdo moj drug cigo sa Dobrinje
Jes' da ga malo je*e izgovor, odnosno naglasak xd, al' dobar je .. ovaj kosonja prolup'o
Što se Deen ne može komentarisati??
Zato što je pder,a njih štite ove budale s klixa...
sumnjao sam u teoriju evolucije ali vidjevsi ovog crnca u velikoj sam dilemi...nikad nisam vidio nista slicnije majmunu od njega...
ma nije ovo su gorile...on meni nekako vise na orangutana vuce...
Znaci EXTRA!!! Fascinantno je sto lik daje akcenat,pravi pauze... na mjestima gdje to treba,ocigledno da potpuno razumije to sto pjeva. Njima je izuzetno tesko da nauce nas jezik a posebno da otpjevaju na ovakav nacin tako da je ovo stvarno sjajno,svaka cast momak!!!
Too kraljuuu! Odličan odabir pjesme :D haha
Svaka metalika se liječi ovom pjesmom. Na početku priznaju da su na dnu moralne, psihološke i umjetničke ljestvice. Zatim prihvate da je folk jedina prava muzika, a ne droge, jazavci, antifriz i nasminkani vriskavci sa el. giratama.
Drzava/entitet - narodi Srbija -srbijanci RS BIH- Srpki FBIH -bosanci
Bošnjaci -_- '
uz ovu sam se zapio sinoc :)
Pjevač odličan, gitarista takođe. Baš je neobično slušati ovu pjesmu sviranu na gitari. Porediti pjevanje ove pjesme od strane Amerikanca i "Always on my mind" od strane našeg čovjeka je besmisleno, jer znamo da je naš jezik i izgovor našeg jezika puno teži od engleskog. Čovjeku treba samo čestitati na ovom. A vjerujem da se raspitao o značenju i smislu teksta pjesme, jer se vidi da unosi određene emocije u pjevanje. Na kraju krajeva, treba čestitati i njemu i našem čovjeku na pjevanju "Always on my mind" ako je dobro otpjeva, a ne ih činiti manje vrijednim.
Haj što ga Čađo izvuko svaka čast, al što je dobra ova instrumentala na gitari :-)
Šta ti je majmune? (beg iz tramvaja) Bjež mi s komentara
Ma ovo je neki firaun iz Kaknja koji se preselio preko okeana ranih devedesetih i govori Engleski kao rodjeni americhanin pa se sada prodaje kao Ron...jasta je...Dzejov amidzic!
legenda :D
Dobar Yunus. :D
Fakat nas Q boli. Jako bitna stvar.