Pjevačica počela bh. turneju
184
Aleksandra Radović pjevala u sarajevskom Domu mladih
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Trol i @Tarantula Ako je ne volite slusati niste ni isli na koncert ali nije fer ni komentarisati ruzno o curi koja zaista ima fantastican vokal! Kad se okrenuti na ulici za curom nije bitno sto nema 17 godina ali kada je komentaristi o \"inteligenciji\" 17 godina je vrslo bitan element! Nesto mi nivas dvojica nist plaho OK sa inteligencijom! hajde, osknite se i razligu.
Radovicka lijepo pjeva, lijepo izgleda i normalno se ponasa, rijetkost u danasnje vrijeme. Lajkam.
Ovo su pjesme, ovo je zdrav zivot :)... STOP GRAND !!!
Men\' se dize na ovo !
pa to je nazalost do zakonske regulative u nasoj drzavi, a Boga mi i do mentaliteta nasih ljudi. Izgleda da je ovdje tudje, uvijek sladje. :/
Jeste al asocira da je ona DIVA, a o sponzorstvu i marketingu FDS je grehota pricati. Imaju stoput bolje cigarete od TDR al oni im opet drze dobar dio trzista.
Pa kad ne znas nesto, bolje nemoj pisati, da se ne provaljujes. nova cigareta fds-a se zove Diva, oni organizuju dogadjaj. To se zove sponzorstvo, promocija. ;)
@anketa ne pricam ja o vokalu aleksandere radovic nego o tome da je skoro svaki mjesec gost u sarajevu...dosadi ba, al eto takav smo narod pa pusimo ta sr**** :D josh cekam cetinskog i gibonija i da se prica o spektaklu...mojoj sreci nikad kraja
sve dok je ovakve omladine u bos.njaka, nista od bos.njackog nataliteta !!! upamtite !!
Ne znam zašto ali izgleda da su nam žene značajno poružnjale u proteklih par godina
pa ova cetn.ikusa nema s.ise !! ravna ko daska
Prelijepoo je bilo sinoc !
Samoproglasena DIVA....
jeste li ikada sluali serifa, halida, seju i milu kitica .. to je muzika a ne ovo sr.anje, pop muzika za gradjane ..
Nisu mi jasni ovi ljudi koji ne odu na neki koncert ili dešavanje i onda raspravljaju kako je bilo, a naravno nisu se ni pomjerili od tastature jer samo čekaju novu vijest, da sve popljuju i prosipaju neku svoju\"pamet\". Prvo 99% muškaraca u gradu nema pravo da priča o oblačenju djevojaka kad spadaju u najgore obučene i operisane od bilo kakvog ukusa. Također nema potrebe da pričate o glasovnim sposobnostima određenih pjevačica kada je vama vrh, da odete na \"parti\" tipa Ina ili Alexandra Stan i nema veze što znate 1 ili 2 pjesme, bitno je da ste kul, nadrogirani i oznojeni. I isto tako da ste bili na koncertu (ali naravno kako ćete kada pojma nemate o kvalitetu) znali biste koji je prosjek godina i kakva je raja došla. I naravno pošto ste svi modni gurui mogli biste da ocjenite i modne kombinacije. :)
Ja baš ne mogu da vjerujem da ovdje ima toliko glupih ljudi. Jeste li vi retardirani? Aleksandra je jedna od najboljih pjevačica danas, za razliku od gomile ofucanih turbofolkeruša Gogi, Goci i onog transvestita pod nazivom Stoja. Kako jadno!
Svaka čast Aleksandri, super je vokal, zaista! Ali čuj ovo \"u relevantnim prostorima\" Dom mladih sinoć poluprazan, obzirom kako zna biti puno, da ne možeš za pola sata stići do šanka :)