Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontra car. Nema on šta tamo naučiti, samo on njima može održati lekciju.
Eeee haj neka oni kolo zaigraju! 😄
Hip-hop nije kultura nego sejtanluk. Hip-hop nam je dao neobrazovanu omladinu koji se mole Sejtanu,koji su sebicni,priglupi,skloni drogi I alkoholu,provodima I neodgovornosti. To nije nikakva kultura,to je sejtanluk.
Više mi tvoj komentar liči na šejtanluk i sihire...
To je zato sto si zaveden od strane Sejtana pa ti sve normalno izgleda nenormalno. Otidji na Eminem-ovu Facebook stranicu pa pogledaj sliku koju je stavio. Takvi kao ti se klanjaju sejtanu.
kakav smo mi fuseraj od drzave
Dok vecina ne dodje u dodir sa rastoranima i silikonima....tad nastaje mrak....
Cim vidim "aktivizam i razmjena energije", znam da se radi o necemu konkretnom i korisnom. Najvise volim razne aktiviste. Od stranackih do ovih hip hop.
kontra izbacio jedan od jacih rep albuma u zadnjih par godina,taj momak zasluzuje puno vise paznje i medijskog prostora nego sto ustvari dobija.al eto papci ce radije slusat cecu-viki-miki-stoju i mc yanke stojane cvije. king kontra !
e cuj .. hip hop "umjetnik" .. tc tc tc tc