Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu dvojicu samo tezak fizicki rad moze izlijeciti.
@saptac konjima Ej doktore,i ja sam konj a uz to i teški nehljeb. Kako da se izliječim ? Evo za početak sam konto da bacim cigare i počnem sportski život vodit ali opet nisam ubio konja i nehljeba u sebi,šta mi preporučujete ?
Jako kreativan refren. Dosta raznovrsnog teksta koji naprosto ulazi u uho. Kroz cijelu pjesmu sam utonuo u misli. Muzika izvanredna, nikad prije korištena nije ni slična. izvanredno, odlično, jednom rječju: PRDAHA.
Hej moja djeco koji je ovo otpad od muzike.
koliko im je vremena trebalo da napisu ovaj text
ko ovdje koga zove, ko kome treba doc, sta je ovo jbt kupus
wanna be Jala i Coreli Brat ne moze to nikako. Tarrik usra lijep glas avtotjunom
Svirajte mi jesen stize, dunjo moja..
Čiji li su ovo sinovi, kad ih neko ovoliko gura po portalima?
Ja bih tebe zvala ali je babo kući :)
Brate kao da ih rasta iz Srbije pravio obojicu, nemos toliko kopirat pjesme pljuc, hrak...
ahihihihiihi
šta drugo reći 😂
treba to na baustelu negdje poslat 😂😂😅😅
pffd uzas