Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra ocekujemo Ilmu Karahmet na red carpetu...
haha... ovo mora u top :D
mogli smo i mi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..koje ličnosti, hebo te.... ;-))))
Ko su ba ova dva levata.!?
djeco ne blamirajte se ..... ja da sam na vasem mjestu, bilo bi me sramota prosetati crvenim tepihom, kad znam da sam niko i nista, i da nikada niko nije cuo za mene.
Sutra na crvenom tepihu drustvo iz jovanove kafane
Idem i ja sutra na crveni tepih,obucem sako' i pantole na peglu,ko na maturi i boli me briga
Vise su zasluzili nasi mali kosarkasi da se nadju na Crvenom tepihu
super momci :D
Adnan i Tarik. Dva najdivnija bica na planeti. Ne znate ih, zato ne pricajte. Ja sam ih upoznala. Nema boljih momaka od njih. A vi sto nemate veze s vezom nemojte da pisete da Ado prdeka, da Tare ne zna pjevati. Pa da cujemo vas. Ajmo lafcine, da cujemo kako vi "pjevate". Uglavnom ste na razini Combeta. Ako i to. Ovo su momci koji su uspjeli, izgradili svoju karijeru sami, a vi ljubomore necete to unistiti i naravno da se njih dvojica nece razdvajati. Poceli su zajedno, zavrsit ce zajedno i dostojanstveno, a ne kao misevi koji anonimno bljuju po ovim divnim momcima. Adnane, Tarik. Samo naprijed. Ja sam uz vas ❤
Jaoooo moja tiii tiii ihhh upoznala, ma daj lažeš, pa Bože kako ja nisam te sreće 😭😭😭
Nek' mi BLJUJEMO po njima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
http://vipromo.ba/wp-content/uploads/2014/09/sda-u-jedinstvu-je-snaga.jpg ;)
Bouu, baaa, sfff, ts, ts, sfff, ts, ts. Sffffff
Sutra je na redu tetka Zilha...
Ovo je festival pokazivanja a ne filma , svaka cast jedino ljudima koji su dosli da prezentuju svoje filmove , al svi ovi ostali veze nemaju , niti znaju sta su gledali , ako uopste i gledaju a ne kuckaju na mobitele . Bilo bi zanimljivo napraviti anketu poslije filma s ovim nasim nazovi zvijezdama , mogu misliti kakvi bi samo komentari bili . kako bi se svi redom provaljivali .
Odlican komentar. Selfie na tepihu, selfie na projekciji. Za film ne pitaj, knjigu ne spominji, al modno-intelektualna pitanja su uvijek dobrodosla.
Koliko još do kraja ovog idiotizma? Da malo odem do čaršije.... Poželio sam se....
Staces sad kad nisi bijo 5 god,stoci je mijesto u stali.
joj crvenog tepiha...hahhaaha..da je miso ziv....prosetao bi on...
Drago mi je da je Sarajevo konacno prihvatilo LGBT populaciju. Podrska ovoj dvojci hrabrih mladica koji ostaju zajedno :-)-.
Kad ce Benjo i Hatic..
kad ce proci ovaj SFF dosadni da valja