Fanovi će ipak morati sačekati
1

Adele počela raditi na novom albumu

Klix.ba
Američka pjevačica Adele počela je raditi na trećem studijskom albumu, a moguće je da će njegovo objavljivanje biti prolongirano.

Adele na novom albumu radi sa američkim kompozitorom Danom Wilsonom, koji je radio na megahitu "Someone Like You", ali album neće ugledati svjetlo dana još nekoliko godina, jer je pjevačica trudna.

"Adele voli nastupati, ali se ne osjeća ugodno otkako je postala velika zvijezda. Najgore je bilo prošle godine, a sada želi uzeti vremena za sebe i biti normalna majka. Posljednja stvar koju želi je da njeno dijete postane dijete slavne ličnosti ili da bude stalno u medijima. Biti dobra majka joj je važnije od prodaje albuma i ona je postavila prioritete otkako je zatrudnjela. Ne želi putovati svijetom i promovisati novi album kada napokon ima priliku biti kod kuće. Iako već radi na trećem albumu, velike su šanse da će fanovi podosta sačekati", izjavio je izvor blizak pjevačici.

Wilson je rekao da je razmijenio nekoliko emailova sa Adele o njenom albumu. Dodao je da se koncentriše na pisanje pjesama. On smatra da Adele ne treba na turneju, jer je već isuviše poznata.