Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RURAL BUG SUCKS! sa svojom nemarkiranom turskom odjecom koju sasmo "urbani" nose, svojim (pridjevi su suvisni) producentskim pokusajima i svojim "wish u were here" koji izgledaju kao domace zadace "ja bijo na izletu meni bilo ljepo, carobni cilimi i bajke" STRASHNO!
bla,bla,bla...
glupa vam je prica skroz... neka ide ko gdje hoce, valjda jos postoji pravo izbora... ja licno cu obici i access i labirint i ako stignem jos poneko mjesto
Tipp: Kamerni Teatar - subotom! 13.9. je pauza, od 20.9. Tech house zvuci!
a koja su to bolja clubbing mjesta u Sa? da nije Orange? da nije The Bar? ili ja ne znam gdje zivim, ili nisam upoznat sa bogatim nocnim zivotom Sarajeva!? licno bih volio da Labirint malo proradi ove zime
hhahahahh e super ste.... konacno neko razmislja..... ma idemo u subotu u Labirint :)
naravno da je bolje kad se placa. u slucaju kad se ima sta platiti. kao i u svemu ostalom u zivotu. ja vise volim kupit kolace, nego pojest govno dzabe, a ti?
Oni sto idu u access znaju da je to jedino normalno mijesto u gradu, jer tamo ne dolaze subjektivni, pa je zbog toga i dobro.
mozda im jedino oni i posalju informacije?
Previse subjektiva vijest. Bash se primjeti da isto kao da je dijete pisalo sastav o svojim prijateljima koje mnogo voli, ili djecak o djevojcici u koju je zaljubljen do usiju! Prvo Access nije nikada bio jedan od glavnih tacaka clubbinga u Sarajevu, drugo Urban Bug nije se iskazao kao posebno specijalan organizator! I zasto vi iz sarajevo-x samo objavljujete vijesti za Access i za Xtreme (ako se tako zove) i za Labirint! Gdje su ostala mjesta za izlazak???
ma ja bolje je da se placa, jel de?
e jes za pohvalu! "nista posebno se nece desavati, ali ce biti dzabe" mislim da bi za pohvalu bilo da ima nesto konkretno u tom programu, a da se placa. to je isto kao da napisete clanak: "na sarajevo-x se nema nikad nista posebno zanimljivo procitati, ali zato nema ni reklama pa ljudi rade ponovo free, sto je za svaku pohvalu!"
Trenutno nema komentara na ovaj članak.