Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Damire!!! Ti imas jedan od najljepsih muskih glasova koje sam ikada cula. Svima koji hoce da vide i osjete sta znaci potpuno predavanje pjesmi kao i potpuno predavanje emocijama umjetnika sa velikim glasovnim mogucnostima neka odu na ovaj koncert. Damire, tvoji nastupi su lijek za srce i dusu. Svi koji su ikada bili na tvom koncertu sa tog koncerta su izasli bogatiji. To se za mnoge muzicare ne moze reci. Svaka cast!
bilo kako bilo, koliko ga god neki volili iz razloga sto su mu prijatelji - to i dalje ne mjenja cinjenicu da covjek NEMA POJMA o sevdalinci, placite, zalite se koliko hocete, djaba vam je, i sami ste svjesni da to nece pomoci ni njemu ni sevdalinci...
NAPRIJED DAMIRE,NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO. I KO ŠTO IZREKA REČE:\"VIDJETI TRN U TUĐEM OKU A NE VIDJETI BALVAN U SVOM\" P.S.NEKA SE SVAKI ČOVJEK OVDJE ZAPITA ŠTA JE ON URADIO NA OČUVANJU TRADICIJE BIH I NJENOG IDENTITETA PRIJE NEGO POČNE TISRA O NEKOM DRUGOM.
kakvi ste vi samo tokmaci,treba nas sa zemljom sravniti;nikakve svrhe na ovoj planeti mi nemamo
Nikome nije potrebno da bude akademski muzicar pa da moze ocijeniti da Damir Imamovic NE ZNA pjevati. Njegov jedini uspjeh je taj sto nosi prezime koje nosi, a tebi i takvima kao ti, ocigledno je to jedino i dovoljno, jer da imate imalo sluha, ne biste se toliko stavljali u njegovu odbranu. Sto se tice Ciriha, ako je domet tvog zivotnog uspjeha cinjenica da si nogom krocila u Cirih, i ako je to uopste nesto sto nekome predstavlja ikakav domet i mjerilo ikakvih vrijednost, onda ja nemam vise sta s tobom ni diskutovati.
cekam te u Zürichu, Damire! unatoc svim komentarima ovdje... Sevdah je pjesma, ipak...
turneja (hmmm?!) Cirih izgleda neki teferic sa cevapcicima So 16.05.2010 5 Jahre Balkanekspress : 2 Tage Festival, ab 16:00 Uhr Foto-Ausstellung von Michael Züger · Outdoor Café und Cevapcici-Grill mit Alain Ford & Bob Rock (Balkanekspress) · Live: Extrem Bosnian Blues Band (CH), Damir Imamovic (BIH), DJ: Donnie Brasko (Balkanekspress). Beograd bio lani u sklopu neke manifestacije, pa ide opet na istu manifestaciju i ove godine.
niko vas ne tjera da idete, ne poseravajte. veselim se koncertu :)
Boze me sacuvaj! Zbrisati nas s lica zemlje zato sto ne zelimo da slusamo necije urlanje i zavijanje? NO COMMENT! Taj covjek jednostavno NE ZNA PJEVATI i to je opcepoznata cinjenica, a to sto je uspjesan - to moze biti samo ovdje, kao sto su uspjesne i kojekave dragane i bube i cece i razne p.materine!
Pa mogao bi s dečkom organizirati reality show
pa ne kontam, kakve koncerte? to su gaze
Kao sto vec rekoh - klasika. Unisti sve sto vrijedi i podapni nogu kome god mozes, ukratko receno - gazi preko leseva to je jedini nacin da uspijes u ovoj zemlji. nije ni cudo sto svi bjeze odavde - vise ih cijene negdje vani. A vi gospodo uzivajte u svojoj zlobi, daleko cete dogurati.
EE još kakvg dečka ima. Savršen su par
A O KULTURI DA NE GOVORIM. MA TREBA NAS ZBRISATI SA LICA ZEMLJE I NASELITI U OVU DRZAVU NEKE NORMALNE LJUDE
Sve cu ti priznati, ali uspjeh ne mogu - KLASIKA.