Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednji pozdrav ljudino nasa. Hvala ti za sve
rahmet mu dusi
Tako je bilo velicanstveno, konfesije svih vjera na Alijevoj sahrani, govornici koji te dirnu u dusu u srce. Muhamed Ali je bio olicenje ljubavi, postovanja za sve narode, bio je ambasador mira, odbio je nasilje, odbio je da ide u rat. A sve iz svojih ljudskih uvjerenja. Mnogi muslimani sirom svijeta koji sebe tako nazivaju, trebali bi da se ugledaju na njegov zivot, rad, jer on je istinski nosioc pravog Islama, nosioc ljubavi, mira i pravde. Gledala sam cijeli prenos. Dirljivo, velicanstveno.
zasto kada kliknem sliku na bilo kojem clanku izbaci me sa klixa cc
najjace je bilo na pres konferencijama, kada muhamed objasnjava kako ce da bije protivnika.." on boksuje 'vako..."( retardirane akcije), a ja 'vako (profesionalna boks akcija), ja cu ga ovako razbiti, a ovaj ga gleda kako ce ga ali marisati :))))
neka ti je laka zemlja muhamede....
Najveci ikada!
....a erdogana kao gosta ne navodite......a i nisu ga ameri nešto dočekali kako si je on planirao.....
kazu otiso ljut nije smijo govor odrzat haahhha!!!
e svaka cast. ovaj covjek zna zasto je zivio. iza sebe je ostavio ime za vijeke vijekova...
covjek ce bit ziv onoliko dugo koliko je dobrih djela ostavio za sobom, a Ali ce da dugo zivi. :(