Mirko, otac Filipa Kapisode
0
"Moj sin postupio je kao svaki časni Crnogorac"
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja majmuna majmunskog onog crnogorskog
Primitivni crnogorci,
Sin ti je bio jedan veliki kompleksas i to je jasno svima al ocito da tebi nije...papak iskomplekisrani...Samo je ucinio stetu i beze veze nekome zivot oduzeo...jao koji papak a otac jos veci moron..
Kao svaki casni kenjac!! Glupane glupi, sin ti se ubio a ti seres o casti i naciji. Ubij se sada i ti kao i svaki casni otac koji nije bio u stanju da odgoji sina kako treba!
POSERE MU SE DZEKO DIJAMANT NA COJSTVO I JUNASTVO..PUCATI DJEVOJKI U GLAVU..
serem mu se na cast
maneken koji je cmizdrio za fuksom, dje ti tu vidis pravog crnogorca
trebo joj je kruh na glavu stavit, pa onom macolom raspalit, ko onaj u onom filmu Miri Frulan
@bolest U PRAVU SI ....GENETSKI MRZIMO ČETNIKE,LAŽOVE I LOPOVE,PA TI OD OVOG POBROJANOG VIDI ŠTA SI ......A JA LIČNO MISLIM DA SI GLUPAN I TO LICEMJERAN. P.S. DOBRO MI PODOJI ŠEŠIRDŽIJU.
Onome koji njeguje laž i prevaru, onome koji smatra da je to način međuljudskog ophođenja, onome koji tvrdi da za laž nije potreban vis maior, takvome je stvarno nemoguće pomoći.....
sta smo danas naucili:bosnjaci su genetski bolesni.
E nek si mu rekao Rale,da su barem normalni kao vi iz Sumske,vi ne ubijate tudju djecu pa onda to nazivate junastvom nit slavite ratne zlocince.Ako ste vi normalni ko je onda lud?
BUDALA CRNOGORSKA .. DZEKO DIJAMANT NIKADA NEBI UBIO SVOJU DJEVOJKU ..
balkanski maneken ubica & samoubica IV
Cast i ubistvo ljudskog bica nemaju veze jedno s drugim, sick fuck.