Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo umjetničke duše i ako nas umjetnici ne izvade neće niko
Ne poznajete momka a tako pričate kokošari momak primljen na više svjetskih poznatih akademija širom Amerike, a da ne pričam za Evropu...
Cuvajmo nase mlade kadrove, doktore, inzinjere, sportiste, glumce...Ovo su lijepi primjeri da ih imamo i ovakve price uvijek treba podrzati, u suprotnom vrlo rado ce ih zagrliti Europa. Bravo Harune i ne osvrci se na male zlonamjerne ljude. Kako kazu mudriji ljudi: " Nije vazno sta pricaju, nego ko prica"!
Sigurno bez štele ahahahah.....
Nek priča ko šta hoće, ASU je jedna od najboljih akademija u Evropi i visoke ocjene sa te akademiie sigurno su dobar pokazatelj koliko ta osoba vrijedi u tom poslu, na stranu to što su neki profesori otkačeni. Standard postoji.
Hahahahaha akademija sa koje studenti izadju doslovno nepismeni
Kao da sam ovu masku već negdje vidio...
bravo sandzaklijo naša sandzacka