Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra za stolarije
Khurva ...
e ova zaista ima nesto pre-jeftino u sebi :D
trica za SaBiru :D
Prda ko slika, glava ko motika!!!
slika 1 mogla je noge oprat' ccc :))))
Nemere se ono oprat', izgorilo od sunca 😉
Sunčala tabane :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ma sadira...men' se ko čini da se nas dvoje već poznajemo!
Upozorenje za VEHABIJE ne gledajte ovaj nemoral :):):)
mogli ste joj bolji motor nabavit za slikanje :)
hahaha uspio si i motor da vidis? Znaci da nije nesto ova americka ljepotica. ;-) Kako ti sta ima, hej kakvo je stanje na poslu po pitanju onih promjena, sve ok? :-)
hehe pa nije fina je ljepotica kada je na njoj vise sminke nego odjece ;-) hvala ti na pitanju dobro je sve pa jos nije zvanicno ali moglo bi da ispadne sve jako fino ali eto javim ti ako Bog da kad bude, i saljem kolace :D kako si ti je li sve ok, nadam se da si dobro :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ova izlazi u Hacijendu
Ima 'vakih i na stocnoj pijaci...
...bgm, opake čizme :)
Kaka stopala xP
Jooj od Kovača drito gore na Bakije sa petoricom glihonja u dvici golfu.