Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na krizu sa migrantima, jebao bih je !!!
Oooo Lune, nije bas tako, a ovo ja ovde pjesnicke slobode koristim...Nisam bas lud za svakom, ali sto je na stolu poje(b)dem :-)))
I drago mi je da si ziva i zdrava i sretna, ako ne sad, onda u bliskoj buducnosti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...brat bratu, u me glavic ko ono lizalo 😂😂😂😂
To ona mima i balija? Joooj ponjave, ono treba na kompu citati slomi se na mobu 😂😂😂😂
Posvetio se momak i zado...i svaku fulu ispravi da se zezao...prvo ga odjeba kad rece da je celav...a onda nije celav. I sve tako 😂 Al nema svi...od klija dalje i on...sve bilderi nabildaniji od ronalda 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
jao sreco
Tru u jedan - guza, pica, grlo, sveto trojstvo
"Da si tu barem ovog trena bila bi za sva vremena"
Prva liga. Lutkica.
Stavim ja... Al u ljubav vjere nemam
Dobra kokica
Too good! Svaka joj cast. Remek djelo, remek sise, remek guz, sve remek.
pa kae...Laku noc ti jos pozelim svaku noc i kad nisi moja ti lepo sanjaj, ljubavi Ne znam kol'ko njih za tobom uzdise ali jedno znam ko te voli najvise
Prvo za licnu pitat
Jesam li jedini koji je procitao "tri u jednu" :-)
''Ova Britanka kolumbijskog porijekla koja živi i radi u SAD-u možda je najbolji primjer seksipilnog multikulturalizma.'' - Ovo je najbolji primjer dobre sise, mani mi multikulturalizma! :)
Haj što je beton dobra neg što ima prizemljenu narav....
Ovo je zensko po mom ukusu.
sto je ova dobra puh