magazin
7

Selena Gomez u toplesu na naslovnici V Magazinea

Klix.ba
Slavna 22- godišnja pjevačica Selena Gomez pojavila se na naslovnici novog, 94. izdanja V Magazinea, pozirajući u toplesu.

U intervjuu koji je dala za magazin, Gomez je govorila o svojoj bivšoj vezi s Justinom Bieberom i negativnim stranama slave i popularnosti.

"Imala sam 18 godina i to je bila moja prva ljubav. S vremenom naučite da cijenite neke stvari. Činilo se kao da smo tada imali samo jedno drugo, kao da je čitav svijet bio protiv nas... Bilo je jako čudno, ali nevjerovatno. Nikad se toga ne bih odrekla. Živiš i učiš...", kazala je Selena.

I iako to nigdje nije direktno spomenula, pretpostavlja se da je pjesmu "The Heart Wants What It Wants" posvetila bivšem dečku Justinu Bieberu, s kojim je bila kad je imala 18 godina. Tokom godina, njihova je veza bila predmet brojnih medijskih prepucavanja i tračeva, što je negativno utjecalo na nju.

"Nekoliko mjeseci sam bila u depresiji, nisam toliko izlazila iz kuće, niti sam željela da me fotografiraju. Mislim da sam samu sebe malo izludila", priznala je Gomez, te dodala kako se sada osjeća dosta ugodnije u vlastitoj koži.