Komentari (662)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga ovdje umoči, izađe mu duplo manji...
jako fina
Zguzvo bi je ko dnevni avaz☺
Slika broj 13 je za svačijeg novčanika hahah
Sva je plasticna, nista prirodno !!! :-))))
hah nisi mi u elementu ništa ti ne paše :)
@PureEightHeart To ja imitiram zene sa klixa ;)
Sad vidim sto se Rusi nikad ne zale. Sve cujes u zapadnim medijima kako Rusija propada, sirotinja, leba nemaju, sve se raspada, sivo, staro, zohari, mafija i kriminal svuda. Mislim naravno to je propaganda, Rusija je OK, solidna drzava, nit je Svedska, Norveska il Kanada, al nije ni 3. svijet kako je Ameri predstavljaju. Al kako god da je, kad dodas ove ovakve silne Ruskinje u miks, to neuporedivo dize kvalitet zivota.
Samo sto se to ne mjeri lako, ono statisticki i u onim drustvenim i politickim naukama i casopisima. Al malo vodke, malo nekog Ruskog krompira, kupusa i suhog mesa, i dobrog ribolova u prirodi negdje na Sibiru il tamo na granici Finske gdje ima Atlanskog lososa divljeg, i jedna ovakva i koliba neka drvena za ribare, i sta ce ti vise, to je raj na zemlji. Briga te i za Putina i za Obamu i svjetski poredak.
jarane valja ovo odrzavat:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobra poza
Sa jednom sličnom Ruskinjom sam proveo 15 dana u Kemeru. Nezaboravno.
Ruskinje su prelijepe zene, pogotovo one plavokose i plavooke
@william costigan jr Šuti i ova je bila dosta. Jedina glupost tu je što nismo mogli otkazati jednu sobu a uzeti samo jednu i biti više dana.
Jednom rjecju EXTRA.
bomba....
curka, donji ves, stikla............sve ekstra.........
Hahaha tacno tako, sve pet. bas je slatkica, a ves, ..... stikla.... :-)
@zmajcekOdNocaja hahahahaha ko ođe zaluta...............ne nađe izlaz........moj zmajcek opet te navukli na tanak led.............
PRIKAŽI ODGOVORE (517)
Znači žena je BOŽE !!!