Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam još Njegice !!!
E stvarno bi mogla još koja Njegicina slika
a meni nema nista gadnijeg od muskarca koji daje takve komentare kao ti. da mi te je samo vidjeti, da vidim kakvo ti tijelo imas pa da si dajes za pravo druge kritikovati - garant si otrombolio stomacinu, kosa postaje sve rjedja, al se bali preko interneta na slike iz rubrike \"ljepotice\".
da su se ugojile za fotomodele - jesu. da bi ih potrosio - bi vala sladjanu bi podero ko siroce napolitanku
al su im frizure perfektne , jelda ;P
i ti si vjerovatno jedna od onih koje su se obukle u salo ali glume da je to privlacno..meni licno nema nista gadnije od debela zenska! ove su daleko od modela.
debeleeeeeeee gdje su vam oci ???? ajmo na fitnes umjesto kod frizera ( friz je perfekan, bar ista)
Stvarno ste grozni - djevojke izgledaju dobro i to sto nisu hodajuci kosturi je SUPER! ovako kad citam komentare, pitam se prvo - kako li je vasim djevojkama skinuti se pred vama, ako su vam ove cure vec \"ugojene\" - prosjecna djevojka ne izgleda ovako kao ove sa slike, a drugo - da mi je samo znati kako to vi izgledate i u kojim naslagama sala krijete svoje \"six packove\"! U ovoj zemlji ljudi samo znaju kritikovati - cisto iz razloga da neko ne bude istaknut. Fuj!
Jel ko primjetio da je Slađana izbrijala međunožje i to skroz. Ko da je Muslimanka pa mora to raditi jer joj vjera nalaže
Šesta slika kralju pogledaj još jednom
revija sexa u dzamiji.
bas su ove zene \"oslobodjene\", svaka im cast ...
da je koja lijepsa zvali bi je grdna
jest gabor ova Slađana Pejić
Dajte jos ove sladje male,nabacajte slika njenih :))) bas balim,napalio sam se,cijedim