Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodje mi zena ispred mene kao nijemi podsjetnik mog zdravog razuma..
jarane... tako ti je
Obraćam se redakciji klixa da obrate pažnju na ovu diskriminaciju koju vrše prema nama, ženama...Baš mene zaboli dupence ko je Kajli i gdje živi i kakva joj je ( . ) i guzica!!! MOlim vas lijepo, da osmislite rubriku Ljepotani!!!
hahah
hahaha Lara mnogi su se bunili.. trazili.. ali nije pilo vode.... ;-) Tako da.. cini mi se samo u prazno pricas.. niko ne cuje... :-)))) Mada kad skontam prije se ni ljepotice nisu mogle komentarisati.. pa evo nekim cudom su pustili i to.. znaci mozda ipak ima malo nade... ;-)
pricajte sta hocete meni se digao
Jaaooojj...
..potreban kompas da se orjentišeš od trenutka kada se ruke nađu na njenoj guzi
Ko salivena za analni sex mmm
Sinan Sakic Medena "Koliko tuznih sudbina cujes svakoga dana ti, sto si prijatelj svima al' si u dusi sama Da piju iz tvoje ruke svi bi da bogato plate a ti im stavljas do znanja bolje da kuci se vrate A ja tu cast imam jedino da dobijem tvoj osmeh besplatno Ref. Jedna devojka iza sanka i jedan covek s druge strane nesrecni u ljubavi kradu Bogu dane..."
aman jarabi, svasta :((
@KSAhunter ...i tebe pogodilo,prijatelju :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto imam osjecaj da je metar i žilet
mogla bi biti malo bolje iznivelirana.....:-)))))))))
hahaah e moja Kikice.. meni bas bezveze.. nije nimalo srazmjerno.. gledaj struka.. Sad ce biti ljubomorna.. hahah :P Ali ne mogu da ne prokomentarisem...
@smiling @kiki.......pitam se koliko je rebara moralo zaplatiti za taj struk.........al dupe je za deset sto jes jes
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ova bi komotno mogla drobiti orahe među guzovima....
pomutila je ona meni desnu ruku
volim dobru prdu vidjet prije doručka .. lijepo mi pojača apetit