Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Beograd i Novi Sad gore od ovakvih žena i djevojaka...njima i ne treba struja ni plin, pored ovakvih žena cijela država svijetli ko da je na nuklearni pogon... ...ne treba im ni plutonij ni uranij, imaju atomske bombe!!!!
...uvijek me nasmije tvoja iskrenost, pa i onda kad dobro pređe mjeru :)))
...commi, mislio sam da cu ispusi.ti minusa da ni titin voz ne bi mogo povuci :-D
Ja sam ipak za sisatije i guzatije a vi kako hocete/./////
Ovdje samo za kost mozes uhvatit. Treba malo masti, ova jede ko kanarinac.
Od tolikog svjetla, pudera, Photoshopa, i moja nana rahmetli bi bila top model. Pa ovo su sex bombe photoshopa. Istinske ljepote su Catrin zeta jones, Monica Beluci, Meg Rayan, Scarlet Johanson, Salma Hayek, meni kao muskarcu su to zene sex bombe. ovo ostalo sve nesto pokusava preko photoshopa. Ljepse cure hodaju bosanskim gradovima.sve glatko, ma nigdje borice jedne. ne svidja joj se bedro- smanji, nema sisa- povecaj, itd itd itd
Mm uh seksi Srpkinja :D
Pa to su ti Srpkinje.... :))))))))))))
Ne bi na nju bajk naslonio ,dzemile mi.
realno, ovo je prosjecna mrsavica, sa ambicijom 'da budem manekenke', natrackana sminkom, obradjena photoshopom itd. jeste lijepa, ali 'za poludit' vala nije, kome jeste neka se ubije
Ako ti imas vise atributa onda si moj tip , javi se pp :D
fantaziras haha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bogam ovakva jedna i podmladiš se odmah cenera
pljuni me ako ona zna sta je treci korijen iz 27!
Od ovog trenutka volim Beograd.
Cura gori, nema sta...
Popravi mi dan
Serijska proizvodnja. Ima li ijedna da po necemu odskace od drugih?:S
Prelijepa!ali i koščata
Prelijepa!
Same kosti jbt
Ma daj, prekrasna je. Ne podrzavam ni pod razno one bolesti sto hodaju pistama, no ova definitivno ne izgleda anoreksicno. Moje misljenje. :-)