Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je ovo sve. Ova prdara slika se dva tri puta zaradi milijone silne. Fudbaler malo bolji ima platu od 150 hiljada eura sedmicnu. A hrirug sto spasava zivote , fakticki sa nozem radi operacije duge po 6 sati ima pisani 2 milje maraka. I ako ne uspije operacija snosi svu krivnju na sebe.
zavisi kako gledas na zivot.. ako gledas samo materijalno.. onda si upravu
Joj dosadni ste vise s tim poredjenjima, ako cemo vec tako Messi i Ronaldo milijarde ljudi na planeti cine sretnim, na njenje guzove se loze milioni, tako da je to sto ti je
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izvrno bi je ko snajder nogavicu.
joj sto su joj ruzni tabani
nema nista ruznije od zenske sa tetovazom!
cipiripiii mmmmmm
Ma zalosno je ovo buraz kad mozes samo gledat..
Znači vrh
...ako je ova mlađahna kopija one očajne domaćice "fatalna", onda sam ja apolon i eros u jednom insanu istovremeno. i uz to stiven hoking umno.
Cestitam za komplet recenicu, jedino sam skeptican glede iskrenosti, nesto mi kao da kupis poene zenske publike :-))) Vozdra care
@Trojanac ...ofucani i potrošeni klišeizirani naslovi. opća trovačina najobičnijim bezvezarijama.
kakvo mace!!!!
Dobro, sad znamo koga još taru bogati sponzori. Šta sad?
Dobar picic...
Kako mala ima lijepo lice...nju ne brinu akcize
ne ne brinu vjerovatno razmislja kako ce da plati sise
@mirrorce veca je tu briga kako adekvatno nanijeti kremu za suncanje na njih...da li u smijeru kazaljke na satu ili obrnuto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako postati popularan na društvenim mrežama? Slikat golu guz..icu sa špagom umjesto gaća i za dan-dva imaš dva miliona sljedbenika i pun račun. Potrebne kvalifikacije: 1) dobra g...za 2) možda i dobre si...se, 3) škola ne treba. Naučnik se mora školovati 20 godina, otvori profil, slaže radove i otkrića, ima tri sljedbenika a platu možda dobije.
Jedva cekamo uratke :)
https://www.youtube.com/watch?v=k5eHKysZnM0
"karijera modela mladoj Juli Annee donijeti mnoštvo dobroga." Nisam siguran za mnostvo, ali ce joj donjeti barem jednom dobroga :-)))
@7edmica I to dobra njega ;)