Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, na ovoj zadnjoj joj se ne vidi, ama baš ni malo......lice ! ;-)
Ali, zato se vidi Gucci..:))))
Hej !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
doooooooobra.....svaka joj cast...prava zena
uhhh kad sam rekla da je prava zena,mislila sam na njenu ljepotu,savrseno tijelo,doduse malo joj fali da bude ko ja.... ;) ...ehh nisam zaista znala da ce moj komentar biti predmet prepucavanja i rasprava,ali dobro,svako ima pravo na misljenje...kakvo god ono bilo..
Uu sjevnu guza-.....!
sreca pa se moze komentarisati. vec dugo me zadivljuje bogatsvo jezika pisca teksta na ovakvim prilozima. :)))
baš menzanjma kako izgleda ova 9gag evo da opisem kako je ja vidim: Mrsava,54-57 kila, visina oko 166 cm, nosi naočale one tanke kockaste, ima dugu kosu, povučena je, prosjek godina 22-25, nosi farmerke, ima crne dlake po rukama
A sto je puhnulo. Ima li ista gore kad se boris sa vjetrom, mada njoj to i ne smeta ona se ne obazire na takve gluposti.
Omg...puhni vjetre sini munjo, udri grome ;-))))
Buncam Limesa, udario mi povjetarac u glavu :-)))
...meni malo klecaju koljena :))
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
čekaj,čekaj...kakve su joj ono g.čice...meni liče na šahovnicu,a'l bi mogli biti i ljiljani....ma ne ipak je trobojka sa 4s....ali nije ni bitno...važno je da je roba iz gucci-ja
..jel jugo il bura? :)
Jel' ovo svevišnji (urednik) uslišio tvoje molitve ili mi se čini? Sve češće dozvole komentare na ovakvim člancima.. Lijepo od njih..:)
...vala, što i nebi dozvolio :)...upristojili se muški komentatori :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)