Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...za ovu se lako emotivno vezat, sve bi mi leptirici igrali po stomaku.... 😄
Ojj 3 u 1 k'o Ness na mahmurluk bi mi sjela.
"a u okviru te karijere upoznala je i današnjeg muža, hrvača Jacka Swaggera." Dobrog imena, pravo 'Americko.' Jack Swagger, ko neki lik oz onih Italijanskih western filmova s Lee Van Cleef i Terrence Hill, ili neki kauboj ili pokovnik i veliki neprijatetlj Zagora Teneja i njegovih havera Indijanaca. Jack Swagger, neki pravi Americanin sto kaze onaj hrvatski komicar. A ona nije losa al nekako mi umjetna, nisam siguran ali cini mi se ko da je puno stosta pravila, i zatezala i ubrizgavala, i ne mislim sise to je OK nego lice. Tako mi izgleda kazem, al nisam ekspert za te stvari.
Nalakirao bih joj nokte na noznim prsticima....
I porno glumica?
A domacica?
fina
slika dvanaest kad se ne uhelaći
dosad najbolja
Catalina.....da li si probala -toplog zeca,nesto se pitam .!
Ekstra stopala za footjob.Mmmm. Svršim joj po prstićima.
Sto ti je reci Bosanac. "Momak" 45-to i jos svrsava.
na nekim slikama izgleda mršava, na nekim je tamam..........hm........da li trebam cvike nabaviti il je neka fata morgana u pitanju
fata heheh
prosetala!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
može meni taj tabure da noge dignem, cirkulacija mi slaba.....
znam... i šta se izvinjavaš...
Dobra.