Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milovao bih joj grudi i recitirao jesenjina.
bas si romantik :D
Zar nebi od sarana ona prijatelju stari.. ispricat cu ti pricu .. ? :) covjek djaba pet godina lijepi istu pjesmu :(
Iživljava bih se nad njom dok mi zena ne bi došla a onda bi se ona iživljava nad nama
Eh ova je dobra,taman,ovakvu mi je doktor preporučio :3
A sta kaze Casey - ''My boobs haven't been christened yet.No man has seen them.'' http://3.bp.blogspot.com/_fC4SvMAolGo/TUbMZJumX4I/AAAAAAAAKYg/pA1YKc0l3Dc/s1600/20.jpg http://erooups.com/img/img2/20090626/erotic/7/school_08.jpg http://files.celeb.gate.cc/pictures/156c3604f6.jpg http://i62.tinypic.com/14tkw5.jpg
Ovu zensku s razlogom i pravom mogu da nazovem Sisolina :P
pustio bih da se iživljava nadamnom
Nije nešto ova današnja.
Daj brze bolje sad one krave debele nek se slikaju u ovakvim pozama da pokazu svijetu kako nije ovo ljepota nego je prava ljepota njihovih 120kg zenstvene masnoce.
I debeljuce trebaju ljubav sexistu jedan ;-)
Bolja je naša Amra "nazionale" Silajdžić
uhh
nemojte vise .....
Dobro su je omalterisali.
Plaha, Bgm Hin je uljepsala, nema govora