Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu moc imaju sise i pi*ka, pa to je neopisivo jbt. Sta mi imamo pokazat? :////
...žene imaju moć. zato ih mrze i vjera i ideologija. i dobar dio nemoćnog muškinja, koje bi da ih "poseduje" al nemere. posljednje oličeno u ovdašnjoj famoznoj muškoj "qrva, neda...".
@commiemarshhal-ipak mislim da nije stvar mržnje! Veliki broj žena svoju moć, ljepotu i sl. ne koriste sa dostojanstvom, samopuzdanjem...tako što navedeno pokušavaju predstaviti u nekom tudjem svjetlu. A što se tiče ovakvih izazovnih kao ova Amy i ostale, tu nema i nemože se imati ni trunka respekta. Jedno i jedino pitanje za njih jeste" hoš dati mindže"ako neš meni daj u mene jaranu, on ima više para 😂😂😂😂😂😂😂😂i ne znam kud bih sa njom osim u krevet, sa ovakvom predstavom😂😂😂😂😂😂😂
@TheOstruga ...ignsrisanje ženskog "sex appel"-a je jednako pogrešno kao i zloupotreba istog. tanka je linija.
Kad bi sjela na mog Suzukija zaboravila bi Harley.
Kome ja hljeb nosim kuci !?
dobra! sve su dobre! volim zene! znate bit pizde do jaja, al jbg, ne moze se bez vas!
dođe mi da izbacim čunu i da proslavim moć muškraca nad ženama...
hidžab mi se sve više i više sviđa...
jaka je to moc kad je svako moze imati jednim klikom. takve kao ti zapravo obezvrjeđuju zenu i pretvaraju je u najjeftiniju robu.
Moc ku*ava
Da sam zensko barem jedan dan...
davao bih i starom i mladom :D :D :D
karamba i karambita!hiljadu mi bubnjeva darkwooda!
Ona je isklesana od rubina, sija ljepse od zlata.
..vidi ti Amy 'bem joj granje😂😂😂😂😂
Sto sampanjac zna biti seksi, auuuuuu....Malo je rec :-)))
@gdjica_zlica Blagodarim ;) Moze jedanaeska - na izvolteee...
I tata bi sine!
glupo! GLUPO! trebam mi se muz uslikat dok drka i stavit da je to zbog nekog mocnog razloga tipa "za budjenje svjesti o raku testisa" i da ga taj razlog iskupi za uslikani akt šlaufanja... glupo..
Mocna u krevetu.