Odlučio se družiti s fanovima
0
Zvijezda X-Mena pobjegao s crvenog tepiha
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek je i jedan normalan dosao. ahahahah pa ja pametan nece tamo onu eminu slusat kako pametuje. kralj lik
je.b.o ti Chuc Norisa kad nama miro x-mena dovede
Bas malo lici na bosance, mozda je covjek po carsiji otisao traziti roda.... Nista specijalno lik, ne bi ga stapom :))
nije los ni reziser
Zna li iko dokad ce biti u Sarajevu?
Oni su grad cinili gradom, kao sto ga gradom cine i poznati psi lutalice, oni cije navike i obicaje dobro poznajemo i koje, u skladu sa trenutnim raspolozenjem, napucamo nogom ili darivamo ostatkom kifle. U Veneciji svaka ulicna macka ima svoje ime. Venecijanci ta imena znaju, kao sto znaju i da su te macke nicije. Ali ako svaka crkva, svaka ulicica i svaki mostic preko kanala imaju svoja imena, tada ih u Veneciji trebaju imati i macke. Sarajevo nikada nije bilo velegrad. Nikad to nece ni biti. Sarajevo je jednostavno grad i po tome je slicno Veneciji. Venecija, istina, tone i vise je spomenik slavnih vremena nego sto je mjesto zivota, ali i tamo macke, psi i ludaci imaju svoje mjesto. Kad ugine macka beskucnica, Venecija postaje manje Venecijom, kao sto je i Sarajevo manje Sarajevom za sve one blesave i nicije lude koji su se izgubili u bespucima povijesti, ali postoje u nekoj tajnoj i nenapisanoj knjizi. Poput davno srusenih mostova i kuca.
Ufff bas veceras pogledala \"Jane Eyre\" sa Fassbenderom, sta bi sve dala da me razvali ono bas zivotinjski!!
@covjek,pa to ti je isto da je otisao u namibiju,zar ocekujes da znaju,ruku na srce nasim bosankama je umproforac krajnji domet.
cuo otvorio se McDonald\'s u sarajevu!!!
MAGNETOOOOOOOO
HE SUITED UP !
Frajercina!
Ja sam retard, večeras sam išao da mašem pred ćilimom, joj što je super biti retard pa mahati
eh,onda sjedi u mraku i cekaj dijasporce, kad ce opet doci...da ti upale svjetlo.
zastoooooo, zastoooooooooooo nisam sad u sarajevu, pa stalkala bih ga sad, kako je samo dobar, covjek je cisti sex, jojjjjjjjj :DDDDDDDDDD
otiso na cevape i da mlatne koju sponzorusu pametan covjek
što ne čitate vijesti tamo sve u kućama policijski čas i popaljeno im još neka mjesta i da vidite im komentara