Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li Kaplan biti u ulozi laznig Valtera?
Poslije Bate Zivojinovica , jedino Cak Noris moze zasijati u ovoj ulozi.
Rile > Bata Ž.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajde sad popis stanovnistva, da vidite kol'ko nas ima :D
super vijest, a zna li se ko ce glumiti Valtera?
kineza u SA vec sad ima vise nego Srba a jos kad dodju ovi...za dve godine trazice entitet
sad ko bude pametan pa kupi i usteka vagon rize?! pare uzet :))
Eto inače ih nema...čuj brojni kinezi ...
koja fajda od kineskih turista; da im prodajemo suvenire koje od njih kupujemo? Ajde bar che da se nadishu svijezheg zraka, mozhda ostanu koji dan duzhe, pa che bar nochenje morati da plate.
...izrazi lica gostujućih kineza sve govore...
nemoj samo da zaluta avion s kinezima
Kaplan isti kakav kinez. Pardon pekinezer
Bošnje su čudo, ližu svakome ko ima lovu, bez obzira na politiku, vjeru ili ideologiju.
Glasajte vi za ZLOCINACKU TVOREVINU SDA I NE BRINITE! Doveli su ovu drzavu U PM OPLJACKALI SVE STO SE MOGLO OPLJACKAT -Al njihovi KMETOVI u 21vijeku SU SLIJEPCI JEDNI FRUSTRIRANI Dace vam bakir kostiju od SVOG PECENJA STA SE BRINETE???
oooo dobar dan napaceni, kako ste danas
ojjj kinezi hahahaha, radi moj drugu dado u jednom kaficu na bascariji i sjecam se lani sjelo jedno 12 kineza i narucili dvije kafe i pet sokova, al za tih pet sokova trazili da im donese po dvije case, da po pola soka popiju... elem kinezi su nemilosrdni trosaci i odlicne musterije :D
eh pa koji je krele i napaljenko ovaj mladjahni izdanak SDA
Samo cekam Dodikovu izjavu.Pored Arapa i Kinezi su oni, koji zele razvaliti RS. Sve su to strani izdajnici, placenici, koji nam zagorcavaju zivot u RS. Sa dolaskom Kineza smo jako zabrinuti. Morat cemo referendumom zabraniti dolazak Kineza u BiH. Tako nesto u ovom smislu bi se mogao dogoditi njegova izjava, to jest, Dodikovo novo javljanje u javnosti. Sa dolaskom Kineza bi dobio novi materijal, kojeg vec duze vremena trazi po kontenerima.
eto kao nama fali kineza u gradu??
Pa fali ako ćemo pravo..
bolje kinezi nego srbi :D
kaplan je kod hadzifejzovica u facetoface izvalio da je neka turisticka agencija teroristicka jer je dovela hiljade i hiljade turaka u bih. izgleda i on krenuo tim stopama, samo sa kinezima...