Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazete vi sve, nemate vi publike pa zato otkazujete
Sve ljepse od ljepseg. Jedan cetnik manje, a u Federaciji se sve kulturno-zabavne manifestacije otkazuju. Ovo ima samo u BIH da je krvnik i ratni zlocinac vrijedniji od jednog mladog zivota. Sve naopako. Al nece zauvijek.
Oca mu ubili muslimani, a sad i njega, pitam se daje sin Srbin na ovaj način ubio krvnika koji mu je u Sarajevu živog oca spalio u silosima kakav bi ti onda komentar bio. Upravo si dobro rekao sve je naopako, pa i sam ti, ovo nije ubistvo jednog policajca ovo je klasični napad na državu, jedini krvnik i ratni zločinac ovde si ti, i dobro si rekao neće zadugo, sva je sreća pa si u velikoj manjini, jer pravi musliman neće pisati ovako kako ti pišeš, ovo je za nepoverovati, naoružan do zuba, ko lud pucao po policiji i državnoj instituciji i još ga u tom njegovom zločinačkom pohodu zaustavio musliman policajac, a ti se dičiš teroristom, znači i sam si terorista. Evo ja jedva čekam da se sretnem sa tobom!
za bcde, jeste svi izmišljaju samo ste vi sveti i negrešivi i samo ste vi u pravu i samo vi znate istinu, vi smete da ubijate i sve drugo, da ne odgovarate, znači da li vi sebe slušate uopšte sta pričate i pišete, što mi ne odgovoriš na pitanje, da je Srbin uzeo pravdu u svoje ruke i pucao po policiji u Federaciji jer je navodno prepoznao ubicu njegovog oca u Sarajevu, kakav bi ti onda komentar bio, vrlo brzo ćete morati i sami shvatati, mada vi svi to dobro znate, da je zločina bilo svuda i da to ne može da se rešava na ovaj način, katastrofalnim sudstvom, optuživanjem svega Srpskog, svet se menja, pa i svetski interesi, mediji pišu šta pišu, a šupljeglavci razmišljaju tako kako ti razmišljaš, ovo što je ovaj mladi momak uradio je klasični školski primer terorizma i ti ako tako govoriš i to podržavaš si klasični terorista, na svu sreću opet kažem velika većina muslimana je normalna i osuđuje ovaj čin, da ne bude zabune takvih šupljeglavaca kao ti ima i na ovoj našoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)