"Svitanje u očima Snješka Bijelića"
63
Zbirka poezije Gorana Simića najbolja knjiga u 2012. u Kanadi
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovom Simicu nema multikulture u Sarajevu.A ja ga pitam ima li po njemu multikulture u Banja Luci i RS.? Dobro je da je otplovio u Kanadu, jer tamo ima svega.
Za informaciju citateljima: NOVICA SIMIC hvaljen od Gorana Simica je bio nacelnik Generalstaba vojske republike srpske.
Procito sam njegov intervju ovom portalu i zgrozio sam se.Ovakvi nesretnici i jugonostalgicari kao Simic utapaju se u alkoholu ili mahmurluku u dalekoj Kanadi. Njegova izjava o Kusturici i ostalo je dno dna.Da nije Klix objavio ovaj intervju mi u Sarajeva ne bismo znali ko je ustvari taj pjesnik.
Sraman i odvratav je njegov intervju Klix-u.On koji je uvijek bio anonimus prije rata sad nam palamudi o multikulturi u Sarajevu i Kusturici. FUJ !
divno je ovo opisano! cestitke autoru za nagradu :)
svaka cast!!!