Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj cupo kalac hahahahhahahahahahhaha
koji čupo kulac
I ja sam se iznenadio kad sam ga vidio cara.
Ovo je kvazi elita ona koja je zgrnula besramne pare dok je vecina bosanske sirotinje bubrege i jetru svoju ostavljala u rovovima ,dok su mnogi klani i razapinjani, bili ranjavani boreci se za goli zivot.Dinastija Ganici ,Purivatra sura Baketov,Pasovic peder,Finci kockar,itd ini elitaneri. Ovi iz Zeljeznih polja nemaju tu mogucnost i nisu je imali da 94 studiraju u Oxfordu,Maleziji da su sada na filmsim akademijama ,BBI bankama Alshidijama i da duskaju nasmrkani sa Chris Brownom u nekoj carsiskoj birtiji a onda tako razvaljen kuci otici u porsheu okicen prada torbicom ili mozda otici na after party na tatinu vikendicu na bjelasnici.A ovi fakeri sto se daju upotpunosti u ta sranja sa zalom gledaju i mastaju da budu Ganic seka ili braco i da oni konacno otresu sa sebe tu istinu da poslije hodanja u kratkoj suknjci dopicnjaku stiklicama sa sisama okicenim svima na izvolite ce ipak slijedece noci provesi ipak u Svrakinom u memljivoj kucu a na ko ini Ganici na Bevery Hillsu ili u Dubaiu.
Gospodjo Kamocaji , nije sramota imati visak kilograma, ali je sramota neznati to prikriti. Uzalud novac i mogucnosti kada se nema stila. To se ne uci , covjek se rodi sa time.
sto ba dolaze u tenama i bermudama na ovakva mjesta.... pa nije vasar, nego internacionalni Festival, jedan od najboljih u svijetu..... pa moraju neke norme odjevanja da se imaju za ovakva mjesta.... pa de malo kulture, kulture dobrog ukusa i izgleda.... ovo isto gleda i internacionalna ekipa..... pa dajte malo ljudi uozbiljite se, a i ti Purivatra, na sljedecim pozivnicama napisi da dolaze u odjelima i dugim haljinama, ni na Oscara ne dolaze u obicnim maicama.....
Vidjeti tolike politicare na SFF poeba mi cejf festivala :/
Ja faca i go,,,,
I tako neradnici i krvopije,trutovi drustva,pod krinkom javnih radnika sedme umjetnosti,opljackaju poljoprivrednika ,rudara,prosvjetara,dobro se podkoze,i jos sadisticki defiliraju bez srama i obraza.Dobro je govorio moj pokojni otac;"izgleda sine da je u uredenoj ljudskoj zajednici koju zovemo drustvo sve bolje "raditi" nego raditi".Danas vidimo da je bolje biti i politicar i glumac i pa i onaj koji propovjeda religijske istine(svejedno koje konfesije) nego gradivni materijal drustva,obican covjek.I treba nas j.eba.ti do besvijesti,jer smo propustili izgraditi drustvo dostojno svakog covjeka,nije da nismo imali prilika....
Haj ne zezejte svi odredom jedino Sarajevo u vrijeme SFF-a NIJE kasaba i partiji su odlicni.... Zato izadjite van i uzivajte i prestanite barem malo trovati sa svojim komentarima !
OVA KAMOČAIJEVA OPASANA ŠLAUFIMA KO MIŠELIN BOGA TI HAHAHA
IGORE JESI TI NJU VODIO U VODU, TONE LI UOPĆE?
Finci,stecak i naze mu :-)
E vidi fakat onaj Cupo Kalac sa Farme ahahahahahahahahahahaha Oplakah.... Stizu Dado i Sako Polumenta... Gdje je bik Cvjetonja pobjednik Cevljanovica?
Cupo Kalac? :)))))))))))))))))))()))))))))))))))) Cevljanovici su nivo za ovu festival sa inventarom starim od 20 godina. Vidi tepiha sucmurastog :)
Taman mislio upitati gdje je Ganićka, kad evo je na šestoj slici jaooooooo.
Cevljanovici su za ovo haute couture. Zovite Batmana da vam prosjek poboljsa.
martin raguz je gospodin
Samo nek smo vidjeni,eto ti....
Banja Luka film festival je najjaci :)