Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sto je neko veliki musliman?????????????????????????? konju nepismeni, kakve veze Islam ima sa Pociteljem, je l\' ti uopste znas kolika je historijska vrijednost Pocitelja???? nije ti neuki majmune Pocitelj samo kamen na koji sjednes da odmoris kad krenes na more, uzmi knjigu kakvu pa procitaj prvo pa onda istresaj svoje frustracije. Ona ti je kula, na koju se sigurna sam nikad nisi popeo, iz 14. stoljeca, i nije je napravio musliman nego madjarski kralj, idiote!!!!
pa koji su idioti ovi potpisnici te peticije pa šta misle da će nešto promjeniti nek se zamisle koliko bi bilo potpisnika peticije da se taj j.e.b.e.n.i autoput 5C napokon jednom završi ja mislim kad bi počeli potpisivati peticiju od slavonije preko bosne do neuma i ploča skupilo bi se barem 1.000.000 potpisa da se ovi idioti iz počitelja napokon ušutkaju i da se autoput gradi kako bi se bosna napokon malo približila EU, ej pa koji idioti samo idioti se bore protiv napretka ako neko hoće da živi kao što se živilo prije 500 godina m.a.r.š. u planinu pa pametuj a ne hoće svakog živog da prilagodi sebi sad bi svi mi u bosni trebali sjesti na deve zato što je neko veliki musliman i što je pustio bradu FUJ
Kakav spas , od čega?????????????? Vi potpisnici ste stvarno id..ti!!!!!!!!!!1 To ga je neko mislio srušiti da sagradi most??????????